Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsπροβλημα με το μπλε φωτακι ειδοποιησεων στο Xperia E
Kwstas Arta ρώτησε πριν 10 έτη

γεια σας παιδια... Εδω και κατι μερες εχω ενα προβλημα με το μπλε φωτακι ειδοποιησεων στο xperia e ποιο συγκεκριμενα ενω δεν εχω καμια ενεργη ειδοποιηση το φωτακι αναβοσβηνει κανονικα.. εκανα και επαναφορα ρυθμισεων αλλα ανοιξα και το κινητο χωρις την καρτα sd αλλα και παλι τιποτα... υπαρχει τουλαχιστον τροπος να το κλεισω? αν ξερετα κανα προγραμματακι για εντοπισμο σφαλματων στο android πειτε το μου να το δοκειμασω γιατι απο τι καταλαβαινω το λαθος δεν ειναι απο καμια εφαρμογη αλλα απο το ιδιο το λειτουργικο.....Ευχαριστω πολυ παιδια!!!

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Εφόσον συνεχίζει ακόμα και με την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, τότε δύσκολο να φταίει το λειτουργικό, καθώς η διαδικασία αυτή ισοδυναμεί με το format στον υπολογιστή.

Για να απενεργοποιήσεις το φωτάκι, δες εδώ.

Kwstas Arta απάντησε πριν 10 έτη

ευχαριστω... μηπως να κοιταξω τιποτα με κανα root ? ισως αμα του αλλαζα λειτουργικο να εφτιαχνε...υπαρχει κανενα site που να λεει πως να κανω ρουτ απο το κινητο και συγκεκριμενα απο το xperia e? νομιζω καπου ειχα δει παλια ενα τετοια θεμα εδω

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Όπως σου είπα και πριν, αμφιβάλλω πως φταίει το λειτουργικό, και κατ' επέκταση δεν νομίζω να βοηθήσει ούτε το root ούτε να βάλεις άλλο ROM.

Πιο πιθανό φαίνεται να είναι hardware το πρόβλημα, να έχει κολλήσει για κάποιο λόγο η συγκεκριμένη ένδειξη.

Δεν έχουμε προς το παρόν οδηγό για root Android. Δες αυτόν τον οδηγό, με δική σου ευθύνη.

Kwstas Arta απάντησε πριν 10 έτη

αρα να παω να ρωτησω σε κανα τεχνικο μπας και με πει τι φταιει... οκ ευχαριστω πολυ