Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΠροβλημα με το πληκτρολόγιο
Dimitris Vassiliadis ρώτησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα σας.. εδώ κ 2 μέρες υπάρχει ενα προβλημα με το λάπτοπ μου.. δε δουλεύουν συγκεκριμένα πλήκτρα.. Όπως για παράδειγμα το π και το backspace.. δοκίμασα με τα ασυγχρονα πλήκτρα κ με το fn Αλλά δεν έγινε κάτι.. το λάπτοπ είναι turbox απ το πλαίσιο με λειτουργικό windows 10 home. τι μπορεί να συμβαίνει? 

5 Απαντήσεις

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Δημήτρη.
Συνέβη κάποιο περιστατικό, ή εμφανίστηκε ξαφνικά το πρόβλημα; Σε περιπτώσεις που μεμονωμένα πλήκτρα δεν λειτουργούν, συνήθως έχουν πρόβλημα τα ίδια τα πλήκτρα, και όχι κάποιο software. Ωστόσο, εγκατέστησες κάτι από τότε που εμφανίστηκε;

Dimitris Vassiliadis απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Έλενα.. Στα ξαφνικά εμφανίστηκε.. Ενώ τη μια μέρα λειτουργούσαν κανονικά όλα τα πλήκτρα, την επόμενη παρατήρησα αυτό το πρόβλημα..  5 πλήκτρα να μη λειτουργούν..  Κ μου φαίνεται περίεργο καθώς αν είχε πρόβλημα το πληκτρολόγιο θα με είχε προειδοποιήσει με κάποιο τρόπο ότι κάτι δε πάει καλά..  

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 6 έτη

Έχεις μήπως στη διάθεσή σου κάποιο εναλλακτικό usb πληκτρολόγιο για να δοκιμάσεις;
Σε ασφαλή λειτουργία σου εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα;
Όταν λες να σε προειδοποιήσει; Συνήθως δεν προειδοποιεί κάπως το πληκτρολόγιο πριν χαλάσει. 

Dimitris Vassiliadis απάντησε πριν 6 έτη

Όταν λεω προειδοποίηση εννοώ να έχανε καπως  επαφή το πληκτρολόγιο κ οχι να το έκανε μια κ έξω. Δυστυχως δεν έχω κάποιο εφεδρικό..  Υπάρχει περίπτωση να μας άφησε χρόνους το πληκτρολόγιο? 

Dimitris απάντησε πριν 6 έτη

Καλημέρα. Λόγο που μου εχει τύχη ίδια περίπτωση να σου πω ότι στα laptop το πληκτρολόγιο συνδέεται στην μητρική με ενα flat καλώδιο με πολλές επαφές. Μια επαφή από αυτές μπορεί να εχει πάνω της πχ 5 - 10 πλήκτρα. Αν χαλάσει μια επαφή από αυτές γινετε αυτό που περιγράφεις, δεν δουλεύουν συγκεκριμένα πλήκτρα. Το ποιο πιθανών ειναι να θες νέο πληκτρολόγιο.