niklas ρώτησε πριν 8 έτη

Για κάποιο λόγο ο υπολογιστής δέν μπορεί να ενεργοποιήση το bluetooth .Εχω δοκιμάσει πολλούς τρόπους (fn+f12).Στον πινακα ελέγχου στο πλαίσιο της αναζητησης αν βαλω bluetooth δέν βγαζει αποτελεσμα .Όταν προσπαθω δηλαδή να προσθέσω μία συσκευή απο τον πίνακα ελέγχου δέν ενοπίζει το ποντίκι ,ενώ το έχω σε λειτουργία ανίχνευσης . Το περίεργο είναι ότι σήμερα αγόρασα ένα ποντικι bluetooth του πλαισιου turbox bt-400 το οποίο άν και έχει αντάπτορα ,μολις το σύνδεσα αυτόματα εψαξε και εγκατέστησε τους drivers επιτυχώς (?) αλλα η λειτουργία bluetooth του mouse δέν δουλεύει ούτε με τον αντάπτορα .Πιθανός είναι με κάποιο τρόπο απενεργοποιημενο απο τις ρυθμίσεις και δέν ξέρω πως να το ενεργοποιησω .Το λαπτοπ ειναι της turbox clevo c5100 .Ως τώρα ακολούθησα αρκετά tutorials χωρίς αποτέλεσμα .Δέν ξέρω τί να κάνω.

3 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Αν έχεις αλλάξει λειτουργικό ή έχεις κάνει format και επανεγκατέστησες το λειτουργικό, θα πρέπει να περάσεις τους drivers για το συγκεκριμένο λειτουργικό. 
Δεν γνωρίζω τι drivers έχει το Laptop σου, γιατί δεν μπορώ να βρω κάτι για clevo c5100

niklas απάντησε πριν 8 έτη

Είχα κανει παλιά φορματ .Τους drivers τους βρήκα απο την clevo το προβλημα είναι ότι δέν κάνει εγκατασταση το bluetooth.

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Αν δεν κάνει εγκατάσταση τον driver ή δεν είναι ο σωστός, ή δεν είναι για το ίδιο λειτουργικό, ή έχει πρόβλημα hardware η συσκευή του bluetooth.