Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΠροβλημα με το disqus στο pcsteps
efriend gr ρώτησε πριν 8 έτη

Γεια σας Αγγελε και Νικο. Δε γραφω το σχολιο αυτο στο αρθρο σας να μην θυμωνετε. Ανοιγω λοιπον ενα θεμα στις ερωτησεις αν και παιρνει λιγο χρονο παραπανω. Εχω κανει σχολιο ως efriend.gr (το disqus μου) και εχω απενεργοποιησει να μου ερχεται email για νεα σχολια γενικοτερα απο κατω απο το αρθρο σας. Αναφερομαι σε αυτο το αρθρο για τα capital controls: https://www.pcsteps.gr/100083-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CF%88%CE%B7-capital-controls-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C/ Παρολαυτα μου ερχονται συνεχεια μειλς χωρις σταματημο και υποπτευομαι γινεται καποιο ισως μππερδεμα με το disqus μου το : efriend gr (χωρις τελεια) που φτιαχνει το pcsteps και που προσωπικα το θεωρω μεγαλο μπλεξιμο. Θυμιζω οταν κανω ερωτηση στο τμημα ερωτησεων σας το disqus ου πια στο pcsteps ειναι το δικο σας που φτιαχνεται. Πρεπει να σωησω coockies για να απεμπλακω για αυτο και αποφευγω να κανω ερωτησεις. Τι να κανω τωρα; (Μια λυση θα ηταν να σβησω ισως τελειως το σχολιο μου μπορει να σταματαγε αλλα δε θελω να σβηνω τα σχολια μου.) Εχετε καμια ιδεα πως να ξεμπλεξω τα disqus? Σημειωση: οταν ειχα παει να κανω login με τις οδηγιες του Αγγελου που μου ειπε να αλλαξω κωδικο στο dqs του pcsteps μου ζηταγε ενα μειλ να μου στειλει τον καινουργιο. Δε μπορεσα να δωσω κανενα αλλα δε τα επερνε και φοβηθηκα να δωσω του κεντρικου μου disqus μου μονο αυτο λογικα θα δεχοταν. Ευχαριστω οπιαδηποτε βοηθεια την εκτιμω παντα!

3 Απαντήσεις

efriend gr απάντησε πριν 8 έτη

Θυμιζω τις δηγιες του Αγγελου  :
-=---
Βρες ένα σχόλιο που να έκανες με το προφίλ του PCsteps, κάνε δεξί κλικ στο όνομα χρήστη και κάνε αντιγραφή του συνδέσμου. Θα έχεις ένα σύνδεσμο https://disqus.com/by/pcsteps-... και αριθμοί)/

Μπες στο disqus, κάνε log off, και κάνε αλλαγή κωδικού με το username pcsteps-(γράμματα και αριθμοί). Δημιούργησε ένα νέο κωδικό και συνδέσου με εκείνον.

------

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Από τη στιγμή που στο συγκεκριμένο άρθρο δεν έχεις σχόλιο με το λογαριασμό σου του PCsteps αλλά με το λογαριασμό σου του Disqus, δεν υπάρχει περίπτωση να φταίει ο λογαριασμός του PCsteps.
Αφού έχεις ελέγξει τις ρυθμίσεις σου, μάλλον θα πρέπει να στείλεις μήνυμα στην υποστήριξη του Disqus, για να δεις γιατί ενημερώνεσαι για όλα τα σχόλια στο συγκεκριμένο οδηγό, δεν είναι κάποια ρύθμιση που επηρεάζουμε εμείς.

efriend gr απάντησε πριν 8 έτη

Ευχαριστω, αλλα μηπως θα μπορουσες να μου πεις αν εκανα καποιο λαθος στο λογκιν του dsq του pcsteps? Forgot password πριν το λογκιν δεν πρεπει να πατησω; τη βαζω σα μειλ επαναφορας κωδικου; μηπως γνωριζεις; να σαι καλα για το χρονο σου!