Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΠροβλημα με το email
YahooUser27 ρώτησε πριν 9 έτη

Γεια σας παιδια!Εχω ενα προβλιμα με ενα παλιο μου yahoo email.Λοιπον ειχα φτιαξει αυτο το email 2012-13 τοτε το χρησιμοποιουσα συχνα αλλα μετα σταματησα γιατι εφτιαξα gmail και ειχα να το χρησιμοποιησω 1.5-2 χρονια σχεδον και δοκιμασα αυτες τις μερες να συνδεθω αλλα οταν γραφω τον κωδικο μετα μου εχει 2 ερωτησεις εγω δεν θυμαμαι να τις εβαλα και γενικα δεν θυμαμαι τις απαντησεις με αποτελεσμα να μην με αφηνει να μπω στο email.Τους εστειλα μηνυμα στην yahoo customer care(τους ειπα ολα τα στοιχεια που το εφτιαξα κλπ...) αλλα δεν βλεπω να μου απαντανε.Το email το χρειαζομαι πολυ αυτη τη στιγμη,μηπως μπορειτε να με βοηθησετε?Ευχαριστω! :-)

6 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Φίλε μου, μόνο το yahoo μπορεί να σε βοηθήσει, δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

YahooUser27 απάντησε πριν 9 έτη

Ευχαριστω,πιστευω μεσα σε μια εβδομαδα θα βγαλω ακρη,προσπαθω να βρω μηπως και υπαρχει τιποτα yahoo greece βρηκα μια σελιδα στο φέισμπουκ αλλα τωρα λενε πως εχουν μια αλλη επισημη σελιδα,δεν μπορω να καταλαβω...

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Δεν πιστεύω πως από τη σελίδα του Facebook θα βγάλεις άκρη πιο γρήγορα απ' ότι με την υποστήριξη.

Δεν υπάρχει yahoo Greece, που να μπορείς να πάρεις τηλέφωνο σε γραφεία, απ' όσο ξέρω. Δεν λειτουργούν έτσι αυτού του τύπου οι πολυεθνικές που δεν πωλούν κάποιο προϊόν.

YahooUser27 απάντησε πριν 9 έτη

Απο τι καταλαβα το εχασα το email αφου πρεπει να τους απαντησω στην πρωτη ερωτηση,τους εγραψα ποια νομιζω οτι ειναι και ποσες φορες μπορω να την γραψω γιατι θελουν να την γραψεις ακριβως οπως την εγραψες και πρωτη φορα.Αγγελε και ακομα εχω καποια σημαντικα μηνυματα στο κινητο μου αλλα εχει σπασει η οθονη εσωτερικα υπαρχει καποιος τροπος να διαβασω τα μηνυματα μεσα απο τον υπολογιστη?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Τι κινητό έχεις, φίλε μου? Αν και θα ήταν καλό να κάνεις νέα ερώτηση για αυτό το θέμα, για να επωφεληθούν και άλλοι χρήστες που έχουν το ίδιο πρόβλημα.

YahooUser27 απάντησε πριν 9 έτη

οκ δικιο εχετε και καλα λετε θα κανω μια νεα ερωτηση! :-)