Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Προγράμματα / SoftwareΠροβλημα με το Extract των αρχείων για το σεταρισμένο Kodi.
Andreas Book Q ρώτησε πριν 6 μήνες

Καλησπέρα και ευχαριστούμε πολύ για όλα!
Προσπαθώ να βάλω στο PC μου το σεταρισμένο Kodi και το extract των αρχείων φτάνει συνέχεια στο 99% και σταματάει! 552 αρχεία πριν ολοκληρωθεί. Μπορείτε να μου πείτε τι μπορώ να κάνω;
Ευχαριστώ και πάλι!

10 Απαντήσεις

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 6 μήνες

Καλησπέρα, η θέση του αρχείου zip στην Εξερεύνηση αρχείων των Windows ενδέχεται να είναι κατεστραμμένη ή προβληματική. Κλείσε τυχόν τρίτα προγράμματα που τρέχουν, και δοκίμασε να μετακινήσεις το αρχείο zip σε άλλη τοπική τοποθεσία-φάκελο, και δοκίμασε και το 7-zip.
Αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα, κάνε και ένα restart στον υπολογιστή.
Ειδάλλως, μπορεί να έχει καταστραφεί το αρχείο κατά τη διαδικασία της λήψης, οπότε κατέβασέ το ξανά και αποθήκευσε το τοπικά.

Andreas Book Q απάντησε πριν 6 μήνες

Τα δοκίμασα όλα αλλά και πάλι πάει μέχρι το 99% δυστυχώς.
 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 6 μήνες

Καλησπέρα Ανδρέα, έχεις ενεργό κάποιο antivirus εκτός από αυτό των Windows και μπλοκάρει τη διαδικασία?

Andreas Book Q απάντησε πριν 6 μήνες

Καλησπέρα Γιώργο. Δεν έχω κάτι όχι! Μάλλον δεν με θέλει το Kodi! 

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 6 μήνες

Πολύ περίεργο, είσαι σίγουρος ότι έχεις ήδη την έκδοση 20.2 του Kodi στο PC, και ότι κατέβασες και τα ενημερωμένα zip που ανεβάσαμε ξανά:
Το πολύ ελαφρύ build 
Το build με πόστερ ταινιών.

Αν ναι, δοκίμασε και ένα άλλο από τα 4 zip που διαθέτουμε για να δεις προσωρινά αν θα κολλήσει στα 99%. Αν κολλήσει και το άλλο zip, και εφόσον έκανες όλες τις μεθόδους εξαγωγής, όπως η συνήθης με απλό σύρσιμο των 2 φακέλων από το zip σε ένα διπλανό φάκελο πχ. στην Επιφάνεια εργασίας, και μετά στον φάκελο του kodi στο PC, καθώς και το κλασικό extract με το 7-zip σε ένα φάκελο στην Επ.Εργ, και μετά στον φάκελο του kodi στο PC, το μόνο που μπορούμε να προτείνουμε είναι κατάργηση του Kodi που έχεις στο PC, κατά προτίμηση με το Revo unistaller για να διώξεις και όλα τα κατάλοιπα, μετά επανεκκίνηση PC, εγκατάσταση Kodi (Installer 64bit) από τη σελίδα του, και μετά επαναφορά φακέλων από το zip.

Andreas Book Q απάντησε πριν 6 μήνες

Τα κατάφερα! Έβγαλα τα πάντα και τα έκανα ξανά από την αρχή. Έκανα extract αλλού και μετά τα μετέφερα στον φάκελο του Kodi! Όλα καλά! Ευχαριστώ πολύ και πάλι!
 

Andreas Book Q απάντησε πριν 6 μήνες

Επανέρχομαι με νέο προβλημα! Ενώ έχω κανεί τα πάντα στο Seren σχετικα με το Trakt μου λεει οτι δεν υπάρχει Debrid. Έχω κάνει και authorization και τα πάντα αλλά τίποτα. Επίσης από τα αγαπημένα πατώντας απλά ένα κλικ στο εικονίδιο δεν ενεργοποιείται τίποτα! 

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 6 μήνες

Δεν μας είναι ξεκάθαρο τι εννοείς καθώς το Trakt δεν έχει καμία σχέση με το Real Debrid. Έχεις διαβάσει προσεκτικά τον σχετικό οδηγό? Τα κουμπιά της ενεργοποίησης του Trakt και του RD είναι διαφορετικά στο κάτω τμήμα και λειτουργούν κανονικά σε όλα τα ίδια σεταρισμένα Kodi που δοκιμάσαμε. Ποιο Kodi έχεις κατεβάσει, το ελαφρύ με το προεπιλεγμένο skin ή το build με τις αφίσες?

Andreas Book Q απάντησε πριν 6 μήνες

Καλησπέρα. Το ελαφρύ έχω κατεβάσει. Από ότι κατάλαβα πρέπει οπωσδήποτε να αγοράσω κάποιο Premium πακετο στο rd γιατι δεν μου ανοίγει τίποτα χωρίς αυτό. Θα το ψάξω λίγο και θα την βρω την άκρη. Ευχαριστώ! 

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 6 μήνες

Εδώ είναι οι οδηγίες για αν ανοίξεις λογαριασμό στο πολύ οικονομικό Real-Debrid, μπορείς να το χρησιμοποιείς σε αναρίθμητες συσκευές του οικιακού σου δικτύου, καθώς και στο Stremio, στο torrenting, και όχι μόνο. Εδώ οι οδηγίες και για το Trakt