Terys Damigos ρώτησε πριν 5 έτη

εχω κατεβασει το kodi 18.2 για το  Overeasy, φτανω μεχρι εγγατασταση απο αρχειο zip παταω επανω του και βγαζει εγγατασταση απο αρχειο zip ενα φακελο επανω αριστερα και το υπολυπο μενει καινω και δεν μπορω να συνεχισω.(δεν εχω εμπειρια ,αλλα παλεα το ειχα κατεβασει και απο λαθος μου τα εσβισα ολα εχω laptop).ευχαριστω εκ των προτερο

24 Απαντήσεις

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα, δυστυχώς το Overeasy  διέκοψε τη λειτουργία του οριστικά και αμετάκλητα. Στον ακόλουθο οδηγό αναλύουμε ποια είναι τα κορυφαία  πρόσθετα ταινιών πού λειτουργούν απρόσκοπτα αυτή την περίοδο, και ποια έχουν κλείσει. 
www.pcsteps.gr/285003-kodisteps-νέα-πρόσθετα-ταινιών-repo-add-on-αποχωρούν/

Terys Damigos απάντησε πριν 5 έτη

Ευχαριστω για τον χρονο που μου αφιερωνεται, αλλα δεν ξερω πολλα απο PC και προσπαθω να μαθω τι χρειαζομαι για να μπορω να βλεπω ,ταινιες,ντοκιμαντερ και αθλητικα εαν γινεται χωρις παγωματα.Εαν εχετε λιγο χρονο γραψτε μου τι και τι πρεπει να εγκατασησω στο Kodi 10.3(εσβησα το προηγουμενο kodi10.2 και οταν το ξανακατεβασα μου κατεβασε το 10.3).Δεν ειμαι γνωστης της αγγλικης ,ευχαριστω..

Terys Damigos απάντησε πριν 5 έτη

Εκ παραδρομης εγραψα kodi 10 ειναι kodi 18.3

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 5 έτη

Μπορείς να ξεκινήσεις με την εγκατάσταση των δύο κορυφαίων προσθέτων ταινιών αυτής της περιόδου που έχουν απλό ελληνικό μενού και διαθέτουν αρκετές ροές σε 1080p
Tempest:
www.pcsteps.gr/274801-σύγκριση-kodi-addons-1080p-ταινίες-σειρές-kodisteps/#Tempest
Yoda: 
www.pcsteps.gr/270994-kodisteps-1/#Yoda
Στη συνέχεια πρέπει να προσθέσεις τις υπηρεσίες και τη ρύθμιση των ελληνικών υποτίτλων όπως τα περιγράφουμε στους ακόλουθους οδηγούς:
GreekSubs :
http://www.pcsteps.gr/277449-kodisteps-όλα-τα-torrent-ταινιών-σε-1080p-4k-και-υπότιτλοι/#i-4
Subtitles.gr:
http://www.pcsteps.gr/100448-σειρές-και-ταινίες-online-kodi-πρόσθετα-addons/#Thgiliwt_repo
Ρυθμίσεις υποτίτλων:
www.pcsteps.gr/100448-σειρές-και-ταινίες-online-kodi-πρόσθετα-addons/#i-5
Δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο, καθώς είναι αρκετά για να βλέπεις ταινίες και σειρές σε 720-1080p με ελληνικούς υποτίτλους.
Για ντοκιμαντέρ μπορείς να εγκαταστήσεις το ελληνικό AliveGR που θα το βρεις μέσα στην ενότητα "Πρόσθετα βίντεο" του αποθετηρίου thgiliwt που σου στείλαμε προηγουμένως με τους Subtitles gr. 
Αν θέλεις ακόμα περισσότερα πρόσθετα ταινιών μπορείς να ακολουθήσεις τα βήματα που περιγράφουμε στην  ακόλουθη ενότητα του σημερινού οδηγού: 
www.pcsteps.gr/285526-εύκολο-kodi-σε-όλες-τις-tv-με-ios-ή-android-κινητό-tablet/#i-3
Στον ίδιο οδηγό περιγράφουμε και την απλοποίηση του Kodi μέσα από το κινητό ή το tablet. 
Εφόσον εξοικειωθείς τότε μπορείς να προσθέσεις και τα αθλητικά καθώς τα πράγματα είναι λίγο πιο σύνθετα, καθώς χρειάζεσαι κάποιο build... 
www.pcsteps.gr/278477-τα-νέα-ελληνικά-build-στο-kodi-v18-0-και-οι-grecotm-wizards/
...ή το τροποποιημένο πρόσθετο Destiny of Deathstar. Είναι μακράν το καλύτερο πρόσθετο για τα αθλητικά, και θα τα βρεις στην ενότητα Live ➜ Live sports. Αν δεν το βρίσκεις πληκτρολόγησε στην αναζήτηση προσθέτων του Kodi το Destiny of Deathstar, αφού πρώτα έχεις εγκαταστήσει το αποθετήριο EzzerMacs, όπως το αναλύουμε παρακάτω.
www.pcsteps.gr/285003-kodisteps-νέα-πρόσθετα-ταινιών-repo-add-on-αποχωρούν/#Deathstar

Terys Damigos απάντησε πριν 5 έτη

Ευχαριστω για το χρονο που μου αφιερωσατε θα προσπαθησω να τα εγκαταστησω ,χρειαζεται να εχω εγκαταστησει καποιο build? 

Terys Damigos απάντησε πριν 5 έτη

Εγκατεστησα τα yoda,gaia,tempest,sportdevil,destiny of deathstar και alive gr.Υπαρχει εγκατεστημενο απο την πρωτη φορα που εγκατεστησα το kodi toGRecoTM Wizard.Τωρα χρησιμοποιω το skin tou kodi,μου αρεσαι το build mood light αλλα οταν το ειχα εγκαταστησει στο παλαιο kodi δεν μπορουσα να βγω δεν ξερω το γιατι αυτη ηταν η αιτια που το απεγκατεστησα.Δεν εχω συνδρομη στο Real Debrit ,μου  χρειαζεται το openinfo kai openmeta (το ειχα εγκαταστησει πριν).Πρεπει να κανω κατι, να προσθεσω η να αφαιρεσω?

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 5 έτη

Εφόσον έχεις εγκαταστήσει και τις υπηρεσίες των υποτίτλων και τους έχεις ρυθμίσει, δεν χρειάζεται κάτι άλλο, καθώς όλα αυτά σε καλύπτουν με τις ταινίες, τα ντοκιμαντέρ, και τα σπορ. Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες στα ελληνικά για τις ταινίες και τις σειρές, τότε σου είναι χρήσιμο το OpenMeta και το OpenInfo.
Στο Moonlight, για να επιστρέψεις πίσω στο προκαθορισμένο  κέλυφος του Kodi πρέπει να πατήσεις διαδοχικά: Σύστημα ➜ Ρυθμίσεις ➜ Διασύνδεση ➜ Κέλυφος➜ Estuary
Καλή επιτυχία

Terys Damigos απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπερα κυριε Τιγκα σας ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες .

Terys Damigos απάντησε πριν 5 έτη

Μια ακομα ερωτηση επιδη μου αρεσε το Netflix να χρησιμοπειησω το AuraMOD η οχι(ξερω οτι χρειαζεται το OenMeta kai Openinfo).

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 5 έτη

Το AuraMOD ενδέχεται να σε μπερδέψει λίγο αν δεν είσαι εξοικειωμένος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι  δύσκολο skin. Θα σου λέγαμε να προσθέσεις μόνο το OpenMeta και το OpenInfo που δίνει μια αίσθηση του Netflix, και μετά βλέποντας και κάνοντας. 

Terys Damigos απάντησε πριν 5 έτη

Ευχαριστω και παλη, συνεχιστε αυτο που κανετε απο αγαπη ετσι μπορουμε να ενημερωνομαστε και εμεις που δεν εχουμε αρκετες γνωσεις απο αυτα...

Terys Dam απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπερα κυριε Τιγγα εχω προβλημα με το gaia (εχω προσθεσει το Elementum) εχω κανει την διαδικασια σωστα ,οτα κανω κλικ σε ταινια μετα την φορτωση μου βγαζει τον πινακα που αναφερεταιμετα με τις 5 στηλεςστην 4 που επρεπε να γραφει 478ΜΒ                                                                                                                                 33SEEDS          εχει τελειες.Οταν κανω κλικ στις ροες μου βγαζει πανω δεξια ενα κοκκινο χ κατω απο το Gaia kai stream ling down ,καποιες φορες εκτος αυτου βγαζει εναν πινακα που γραφει επανω Gaia Hoster Stereaming και απο κατω δυο επιλογες ResolveUrl-open ,UriResolver-open .                                                                                                                Επισεις εχω το skin του kodi θα λεγατε να εφτιαχνα το δικο μου build με το skin του aeon.nox.silvo οπως το περιγραφεται...                                                                             Συγνωμη εαν σας κουρασα θα ηθελα την κατανοηση σας ,ευχαριστω...

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα, είχαμε την αίσθηση ότι  ενδιαφέρεσαι μόνο για τα απλά και τα απαραίτητα  στο kodi, και ότι δεν ήθελες να χαθείς στη μετάφραση. Το Gaia  όπως αναφέρουμε στον σχετικό οδηγό είναι ένα πολυσύνθετο πρόσθετο που απευθύνεται σε έμπειρους χρήστες του Kodi. Από τη στιγμή που έχεις στη φαρέτρα σου τα 4-5  απλά πρόσθετα που σου έχουμε στείλει, δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς με το Gaia, έως ότου εξοικειωθείς πλήρως. Τα URLResolver που εμφανίζει αφορούν κάποιες ειδικές ρυθμίσεις που αναλύουμε στον οδηγό για το συνδρομητικό Real Debrid, το οποίο ανεβάζει θεαματικά την απόδοση του Gaia σε ότι αφορά τα torrent. Aν δεν έχεις λογαριασμό στο RD και θέλεις οπωσδήποτε torrent μπορείς να επιλέξεις σκέτο το Elementum χωρίς τη συνδρομή του Gaia. 
Το προκαθορισμένο κέλυφος του Kodi είναι μία χαρά για τους απλούς χρήστες, αλλά αν θέλεις  ένα δικό σου περιβάλλον, τότε μπορείς να προχωρήσεις στο χτίσιμο ενός build με τα εύκολα πρόσθετα, που είναι σχετικά μια απλή διαδικασία. 

Terys Dam απάντησε πριν 5 έτη

Ευχαριστω αφηνω το gaia ανενεργω αν δεν δημιουργει προβλημα και ασχολουμαι αργοτερα με το aeon.nox.silvo..

Terys Damigos απάντησε πριν 5 έτη

Πως μπορω να βλεπω ελληνικους αγωνες και αγωνες τσαμπιονς λιγκ ,στο destiny of deathstar δεν μου τους δινει (παταω live και μετα live sports ) ευχαριστω.

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 5 έτη

Δυστυχώς, ως φαίνεται, το πρόσθετο στο kodi δεν δείχνει τους προκριματικούς αγώνες αγώνες των ελληνικών ομάδων. Μπορείς να έχεις πρόσβαση έξω από το Kodi, μισή ώρα πριν ξεκινήσουν οι αγώνες, στα ακόλουθα site: 
https://www.reddit.com/r/soccercom/
https://soccerstreams.net/home
http://livetv.sx/enx/allupcomingsports/1/
https://cricfree.sc/football-live-stream-5
https://acelisting.in/
https://www.streamsports.ws/sports/football

Terys Damigos απάντησε πριν 5 έτη

Ευχαριστω πολυ,εφτιαξα και το δικο μου build οπως το περιγραφεται (δεν μπορεσα μονο να βαλω εικονα δικια μου) με skin  aeon.nox.silvo..

Terys Damigos απάντησε πριν 5 έτη

Εκανα εγγραφη στο Real-Debrid για 30 μερεςκαι τελειωνοντας την εγγραφη μου βγαζει την εικονα ενα πλεσιο και μου ζηταεi enter your links here (one link per line) Eαν το παραβλεψω και κανω την διαδικασια που περιγραφεται δεν περνω επιβεβαιωση ουτε απο το real-debrid oυτε απο το kodi.Δεν ξερω τι φταιει η που ειναι το λαθος μου.

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 5 έτη

Καλημέρα, δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα στη διαδικασία με το Real Debrid. Όλα παραμένουν ακριβώς όπως τα περιγράφουμε στον οδηγό. Συμπληρώνεις τα στοιχεία σου και εφόσον όλα τα έχεις πληκτρολογήσει σωστά, μια πράσινη ένδειξη σε ειδοποιεί ότι σου έστειλαν ένα link ενεργοποίησης στο e-mail.  Στη συνέχεια δεν έχεις παρά να ανοίξεις το ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο και να πατήσεις το link που σου έστειλαν για να ενεργοποιηθεί η εγγραφή σου, και κατόπιν να συνδεθείς. Ως εκ τούτου, δεν μας είναι ξεκάθαρο που ακριβώς αντιμετωπίζεις το πρόβλημα. Αν θέλεις να μας στείλεις μία φωτογραφία στο σημείο που θεωρείς ότι κάτι δεν πάει καλά. 

Terys Damigos απάντησε πριν 5 έτη

το μονο email που μου στειλανε ειναι αυτο

Real-Debrid <support@real-debrid.com>
Σάβ 17/8/2019 4:04 μ.μ.

  • Εσείς

 

Hello draiver,

This email confirms your registration on our website but your account is not yet activated, you can do this right here:
 
https://real-debrid.com/act-APNFR6KO4G7QY3E8W1IMUBS0V5
 
If you have any question or issue with our service do not hesitate to contact us on "Support" rubric
 
Best regards, Real-Debrid team.

Terys Damigos απάντησε πριν 5 έτη

Πριν πληρωσω, ενω μπορω και κανω εισοδο δεν μου εχουν στειλει το link για να προχωρισω

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 5 έτη

Πάτησες πάνω στο:  https://real-debrid.com/act-APNFR6KO4G7QY3E8W1IMUBS0V5
και δεν σου ενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός?

Terys Damigos απάντησε πριν 5 έτη

Ευχαριστω,το προσπαθησα παλι και ενταξη κατι εκανα λαθος πριν.Εχω τωρα το δικο μου build με skin  aeon.nox.silvo και addons,elementum,jor-el,kal-el,exodus redux,venon,yoda,tempest,openmeta,openinfo,sportdevil,sportowaTV.Ποια απο θελουν ρυθμισειςτωρα που εχω το Real deprit και πως,και αν χρειαζεται να προσθεσω η να αφαιρεσω η να αντικαταστησω καποια addons..

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 5 έτη

Δεν χρειάζονται πολλές ρυθμίσεις, παρά μόνο αυτές που εξηγούμε βήμα προς βήμα με εικόνες μέσα στον URL Resolver, στην ακόλουθη ενότητα: 
www.pcsteps.gr/271516-kodisteps-2/#i
Στη συνέχεια τα περισσότερα πρόσθετα ταινιών θα  το αναγνωρίσουν αυτόματα το Real Debrid. Αν για οποιοδήποτε λόγο σταματήσουν να εμφανίζονται οι premium (RD) ροές της υπηρεσίας, ή τα πρόσθετα που χρησιμοποιείς τις παρακάμπτουν και υπάρχει αστοχία, πρέπει πάλι μέσα από τις ίδιες ρυθμίσεις του URL Resolver, να πατήσεις την επανέγκριση του λογαριασμού που αναλύουμε με εικόνες. 
Περισσότερα πρόσθετα ταινιών για RD θα βρεις στους πρόσφατους οδηγούς:
www.pcsteps.gr/318437-kodisteps-πρόσθετα-ταινιών-με-ελληνικό-μενού/
www.pcsteps.gr/319408-kodisteps-νέα-πρόσθετα-ταινιών-ανανεωμένα-add-on/