Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΠροβλημα με των Chrome στην γραμη εργασειων
Γιαννηs Εργατηs ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπερα εχω ενα προβλημα με τον Chrome εδω και δυο μερες δεν ξερω για πιο λογω σημβενη αυτο εχω το εικονιδιο του Chrome κατω στην γραμη εργασιων η εργαλειων οπως λεγετε και οταν τον ανειγω ανιγει κανονικα απλα ανιγει και δευτερο εικονιδιο του Chrome κατω στην γραμη εργασειων πως μπορω να το διορθοσω?

4 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, αρχικά τσέκαρε το σύστημα για κακόβουλο λογισμικό με αυτά τα εργαλεία https://www.hitmanpro.com/ και https://www.malwarebytes.com/ .

Γιαννηs Εργατηs απάντησε πριν 7 έτη

καλησπερα ευχαρηστω για την απαντηση εκανα οτι μου ειπες ετρξα και τα δυο προγραματα αλα το προβλημα παραμενη και με το hitmanpro που ετρεξα στο τελος μου αλαξε το χρωμα της γραμης εργασιων απο μαυρη σε ασπρη και οταν ανιγης καπιο φακελο εχει αλαξη τα χρωματα τη μπορω να κανω για να τα διορθοσω? ευχαρηστο πολλυ

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Στις "επεκτάσεις" του Chrome ,στη "Διαχείριση Εργασιών"(διεργασίες,εκκίνηση κλπ) και στον Πίνακα Ελέγχου στα προγράμματα,όλα εντάξει εκεί,δέν υπάρχει κάτι το ύποπτο ?Είναι μια σκέψη μου.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Εάν χρησιμοποιείς windows 7 μπορεί να άλλαξε το θέμα, επέλεξε ξανά το "aero". Έλεγξε τις επεκτάσεις του Chrome, κάνε ένα καθαρισμό στο ιστορικό, cache, κ.α. Στο τέλος μπορείς να δοκιμάσεις να τον απεγκαταστήσεις και να τον βάλεις από την αρχή.