George Piperidis ρώτησε πριν 7 έτη

Κααλησπερα σας εκανα φορματ τον υπολογιστη καθως περνπυσα τα windows7 ultimate και ξαφνικα σταματησε να προχωραει και μπυ εβγαλε μια μαυρη οθονη που λεει press f2 to run setup .press f11 for boot menu.και απο κατω λεει smart capable but disabled.οτι και να κανω δυστυχως δεν προχωραει και ουτε στα bios μπορω να μπω.τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη δ τα θυμαμαι.ευχαριστω προκαταβολικα.

9 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Γειά !! Για δες αυτό που βάζω.Μπορείς να κάνεις κάτι ? Αν απαντήσεις πες αν είναι λάπτοπ ή desktop. Το μοντέλο του υπολογιστή πες ποιό είναι. Ή αυτό  είναι που δε θυμάσαι ?
http://discussions.virtualdr.com/showthread.php?253013-Audio-volume-too-low&goto=nextoldest

George Piperidis απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπερα και παλι.μπηκα το ειδα ....ειναι λογικο να μην μπαινει στα bios.αν δεν κανω λαθος γιατι δεν ξερω και πολλα τα bios δεν ειναι γραμμεβα στην μητρικη??οποτε δν ξερω κατα ποσο φταιει ο σκληρος μ διακος

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Γιώργο,
Όταν λες δεν μπορείς να μπεις στο Bios, τι εννοείς; Πατάς το πλήκτρο για την είσοδο στο Bios και δεν γίνεται τίποτα, βγάζει κάποιο σφάλμα ή τίποτα από τα δύο; 

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Γειά σου Γιώργο !! Το "smart capable but disabled" δεν είναι το σφάλμα που του βγάζει ? Εννοείς κάτι άλλο ?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Εγώ κατάλαβα κάτι διαφορετικό, μπορεί και λάθος. Νομίζω ότι ο Γιώργος είπε ότι το συγκεκριμένο σφάλμα εμφανίζεται όταν ανοίγει τον υπολογιστή, όχι όταν πάει να μπει στο Bios. 

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

 Από την πλευρά μου όπως είχα ψάξει, όλα στο Σκληρό δίσκο καταλήγουν οι γνώμες.
https://tinyurl.com/y8kz6zl4

George Piperidis απάντησε πριν 7 έτη

Οταν παταω f2  μπυ λεει entering setup και οταν παταω f11 μου λεει boot selection pop up menu has been selected.

George Piperidis απάντησε πριν 7 έτη

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Δες στο βιβλίο οδηγιών της μητρικής, υπάρχει ένα jumper για να επαναφέρεις τις ρυθμίσεις του BIOS (θα το βρεις πιθανότατα σαν Clear CMOS). Δοκίμασέ το και δες μετά αν μπορείς να μπεις στο BIOS.