#despina Ld ρώτησε πριν 7 έτη

Γεια σας, το προβλημα αφορα κινητο και οχι λαπτοπ η σταθερο υπολογιστη.
Εχω το samsung galaxy s6 εδω και 1,5 χρονο περιπου. Το χρησιμοποιω αρκετες ωρες τη μερα. Εχω αλλαξει καλωδιο στον φορτιστη 3 φορες γιατι πρασινιζε στις ακρες και καιγοταν ενω απο 1 ωρα που χρειαζοταν φορτιση ξαφνικα επαιρνε 5 και ωρες. Το τελευταιο καλωδιο το αλλαξα πριν μια εβδομαδα. Θελω να πω οτι γενικα με την μπαταρια εχει καποια θεματακια. Τελευταια παρατηρω οτι οταν το αφηνω να ξεφορτισει και πιανει πχ. 5% με το που το συνδεσω στη φορτιση εχει ενδειξη 17% η και 25% . Μια φορα το εβγαλα αμεσως να δω μηπως εχει ψευδη ενδειξη αλλα συνεχισε να λειτουργει σαν να ειχε οντως 25% μπαταρια, κρατησε δηλαδη αρκετη ωρα. Επισης μετα το αρχικο 25% συνεχιζει να φορτιζει με κανονικους ρυθμους, οχι τοσο ταχεις. 
Προφανως δεν με ενοχλει καθολου να πιανει 25αρια ενω ειναι στο 5% αλλα επισης προφανως κατι δεν παει καλα.
Ξερουμε τι μπορει να φταιει η αν μπορω να κανω κατι; Η μπαταρια ειναι ενσωματωμενη στο κινητο και δεν αλλαζει. Πιστευετε οτι θα κρατησει καιρο ακομα η θα χαλασει αποτομα; 

Ευχαριστω!

1 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Δέσποινα,
Έχεις αλλάξει μόνο το καλώδιο ή και τον φορτιστή; Γιατί αν έχεις αλλάξει φορτιστή, ίσως να έχει αυτός το πρόβλημα.
Αν δεν έχεις αλλάξει, 90% έχει πρόβλημα η μπαταρία σου και θα χρειαστεί αλλαγή από το service.
Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να το κάνεις μόνη σου, αλλά αφού δεν εξοικειωμένη καλύτερα πήγαινέ το εκεί. 
Η μέση ζωή μιας μπαταρίας ενός κινητού με έντονη χρήση και μη σωστή φόρτιση είναι 1 - 1μιση χρόνος. Οπότε ήταν και αναμενόμενο να χρειαστεί αλλαγή σε αυτό το διάστημα.