FrogWithAk ρώτησε πριν 2 έτη

Καλησπερα, πριν 3 μέρες περίπου μου ερειξαν cfx ban στην πλατφορμα fivem, τελος παντων βρίσκω ενα method και παω 1) κανω format 2) κανω bios update και καποιες αλλες διαδικασίες για bypass του ban και ηταν ολα ενταξει ΑΛΛΑ σαν σωστος **μπαγλαμας** βλεπω εκει στο windows στο C drive ενα premium και επειδη το spoofer που ειχα για το hwid ban το ελεγαν premium spoofer νομιζα οτι ηταν file του αλλα ελα που τελικα ηταν της motherboard και τωρα απο οταν το διεγραψα εφαγα blue screen + οτι εκανα και update στο ακριβως επομενο bios και τωρα εχω θεμα αναγκαστηκα να κλεισω το pc απο το κουμπι και το pc δεν εχει internet, γνωριζεται μηπως μπορω να κανω καποιο reset?

6 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα φίλε μου

Τα Windows φορτώνουν κανονικά; Αν ναι, δεν νομίζω πως επηρεάσει το BIOS update.

Όσο αφορά το πρόβλημα με το δίκτυο, δοκίμασες να εγκαταστήσεις ξανά τους drivers δικτύου;

Αν τα Windows εμφανίζουν γενικά προβλήματα, δοκίμασε να τα κάνεις μια επαναφορά.

FrogWithAk απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπερα, ολα δουλευαν κανονικα μεχρι που διεγραψα ενα folder που εγραφε premium νομιζα οτι ηταν folder που αφησε το spoofer που ειχα για το ban bypass **hwid spoofer** μολις το εκανα delete μετα απο 2 λεπτα με πετάει blue screen και κανει restart και δεν ειχα internet πριν το κανω αυτο το pc ηταν μια χαρα! Θεωρείτε καλη λυση να κανω ενα bios reset; ( μαλλον με λιγα λογια διεγραψα folder με driver της μητρικής ) 

FrogWithAk απάντησε πριν 2 έτη

Επισης μολις ειχα κανει format για το bypass του cfx ban, δειτε ακριβως τι εκανα μεσα απο αυτο το βιντεο 
https://youtu.be/hyLJ4yMCkCY

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Θεωρώ δύσκολο κάποιος driver να είχε όνομα premium. Πέρα από αυτό, όπως είπα, το πρόβλημα έχει να κάνει με το λειτουργικό όχι το BIOS. Δοκίμασε να κάνεις μια επαναφορά των Windows.

FrogWithAk απάντησε πριν 2 έτη

τελικά είχες δίκιο είχα κατεβάσει κάτι που προκάλεσε πρόβλημα στο σύστημα και έκανα επαναφορά και όλα καλά.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση!