giorgos 1979 ρώτησε πριν 2 έτη

Καλησπερα στην παρεα του pc steps. Θελω μια βοηθεια, ναι οντως χρησιμοποιω Dvd-rom (optiark dvd-rom ddu1681s) sony(2008), το τελευταιο καιρο παω να κανω εγκατασταση ενα Dvd game, και μου λεει...εσφαλμενος κυκλος δισκου, εκτος χρονικου οριου. οταν το βαζω το dvd στο αλλο dvd-rw το διαβαζει μια χαρα. ξερετε τι φταιει? Σκεφτομαι να παρω ενα cd-dvd lens cleaner, η ενα καινουριο dvd-rom?

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλημέρα Γιώργο
Με άλλα DVD αντιμετωπίζεις παρόμοιο πρόβλημα ή το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο με το συγκεκριμένο; 

giorgos 1979 απάντησε πριν 2 έτη

Καλημερα! και με αλλα DVD το κανει αυτο {οχι με ολα} καποια τα διαβαζει. οταν βλεπω οτι ζοριζεται σε καποιο σημειο του dvd βγαζει αυτο το σφαλμα... στο αλλο DVD-RW που εχω τα διαβαζει μια χαρα! και το αλλο που μου εχει κανει και ξεχασα να το αναφερω... ειναι οτι εγκατασταση ενος τυχαιου game μπορει να κανει 1 με 1μιση ωρα, ενω το αλλο dvd-rw να κανει 40 λεπτα. Παντως οτι κατι εχει παθει ειναι σιγουρο το εχω και 13 χρονια, απλα δεν ξερω τινα κανω... να βρω ενα cd-dvd καθαρισμου? θα κανει δουλεια? η να παρω ενα καινουριο DVD?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Με δεδομένο ότι τα οπτικά μέσα είναι αρκετά οικονομικά, δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς παραπάνω. Αγόρασε κατευθείαν ένα νέο.