Νίκος Βαρδαλαχάκης ρώτησε πριν 6 έτη

Καλησπερα,προσπαθω εδω και 2 μερες να ακουσω ραδιο στο ιντερνετ αλλα δεν ακουγεται τιποτα συγκεκριμενα προσπαθω να ακουσω τον music 89.2 http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1414 η http://music892.gr/  και σε καποιους αλλους σταθμους το κανει οχι σε ολους,καμια ιδεα κανεις ?

11 Απαντήσεις

Manolis Blantzas απάντησε πριν 6 έτη

Ήρθα για να καταθέσω τον ίδιο (ή παρόμοιο) προβληματισμό.
Το pc δεν παίζει e-radio. Γενικώς.
Πιθανώς το πρόβλημα να ξεκίνησε με την αναβάθμιση (fall creators update) των Windows 10, αλλά δεν μπορώ να το καθορίσω χρονικά ώστε να είμαι σίγουρος.
Ενώ δεύτερο μηχάνημα στο σπίτι (laptop με windows 7 home και chrome) παίζει κανονικά (ενδεικτικά το e-radio της ερτ [http://webradio.ert.gr/proto]), το desktop (με windows 10 και chrome) δεν παίζει κανένα e-radio της ερτ εδώ και κάνα-δυο μέρες, αλλά ούτε και αυτά που παραθέτει ο κ.Βαρδαλαχάλης παραπάνω.
Έσβησα όλα τα cookies, μπήκα με incognito mode, προσπάθησα με Edge, Firefox, Brave. Σε κάθε περίπτωση τα ίδια.
Το live24.gr που ποστάρει παραπάνω ο κ.Βαρδαλαχάλης, προτείνει την εγκατάσταση Windows Silverlight σε περίπτωση που υπάρχουν προβλήματα ακρόασης... περίεργο δεν είναι;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα, τα παραπάνω site τα δοκίμασα σε δύο διαφορετικά συστήματα, σε win7 και σε Win10 και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα στην αναπαραγωγή τους με τον Chrome.

Νίκος Βαρδαλαχάκης απάντησε πριν 6 έτη

Μα δεν ειπα οτι δεν παιζουν  γενικα,σε μενα ειπα οτι δεν παιζουν...

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 6 έτη

Αφού δούλευαν πριν δοκίμασε επαναφορά συστήματος.
https://www.pcsteps.gr/195-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-windows-7-8-system-restore/

Νίκος Βαρδαλαχάκης απάντησε πριν 6 έτη

Βρηκα το προβλημα και αυτο λεγεται bitdefender free το εκλεισα και παιζει και η σελιδα και το vradio που και αυτο δεν επαιζε...Τι μπορω να κανω ?Να αλλαξω antivirus η κατι αλλο ?

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 6 έτη

Εάν δεν υπάρχει τρόπος να βάλεις το radio σε κάποια λίστα εξαιρέσεων μπορείς να αλλάξεις AV. Μία αξιόλογη λύση είναι αυτό εδώ: 
https://www.pcsteps.gr/214521-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-kaspersky-antivirus/

Νίκος Βαρδαλαχάκης απάντησε πριν 6 έτη

Δυστυχως δεν εχει κατι τετοιο το bitdefender,παντως βρηκα μια προσωρινη λυση απενεργοποιηση του bitdefender μπαινω στην σελιδα η το προγραμμα και το ανοιγω ξανα.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 6 έτη

Μακάρι να διορθωθεί στο άμεσο μέλλον..

Νίκος Βαρδαλαχάκης απάντησε πριν 6 έτη

Ναι μακαρι γιατι σιγουρα δεν ειναι και η καλυτερη λυση.Πιστευω ομως οτι το Kaspersky ειναι πολυ πιο βαρυ απο το bitdefender παρολο οτι ειναι εξισου καλο.

Manolis Blantzas απάντησε πριν 6 έτη

Μπράβο ρε Νίκο!!
Το bitdefender έχω και γω. Αν απενεργοποιήσεις το protection shield δουλεύουν όλα κανονικά.
Πάντως υπάρχει επιλογή exclusions στις ρυθμίσεις του bitdefender, όπου μπορείς να προσθέσεις ιστοσελίδες που εμπιστεύεσαι.
Προς το παρόν πάντως δεν πέτυχα το να μη μου μπλοκάρει τις σελίδες που μου μπλόκαρε.

Arkas Grekos απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα, για το δημόσιο ράδιο η σελίδα που πρέπει να μπει στα exclusions του bitdefender είναι "radiostreaming.ert.gr" και παίζουν όλα. Αν κάνεις αντιγραφή τη σελίδα που φαίνεται όταν παίζει το ράδιο δεν τη ξεμπλοκάρει.