Veronica Vironi ρώτησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα και καλό νέο έτος. Είμαι από Κύπρο και ψάχνω ένα καινούριο laptop μέχρι 1000 ευρώ. Στην Κύπρο δεν έχω βρει κάτι που να έχει τα χαρακτηριστικά που ψάχνω σε συγκεκριμένη εταιρία. Κατέληξα σε ένα της Dell από ένα κατάστημα της Ελλάδας. 
Dell Inspiron 5570 (i5-8250U/8GB/1TB + 128GB/Radeon 530/FHD/W10) το οποίο στοιχίζει λίγο λιγότερο από 900ευρώ. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν θα έχω εγγύηση από την αντιπροσωπία στην Κύπρο, από όσα καταστήματα ρώτησα στην Ελλάδα μου είπαν η εγγύηση των 2 χρόνων ισχύει παντού είναι ευρωπαική, ενώ στην Κύπρο μου είπαν 2 διαφορετικά πράγματα ο κάθε ένας από τα service της αντιπροσωπίας. Αρχικά ότι δεν ισχύει η εγγύηση για αγορές από Ελλάδα και δεύτερο ότι ισχύει αλλά δεν είναι 2 χρόνια, συγκεκρίμενα μου είπε ότι πρέπει να γνωρίζω το serial number και από εκεί θα δουν πότε έχει αρχίσει η εγγύηση από τον κατασκευαστή και όσος καιρός έχει περάσει θα χαθεί από την εγγύηση ( πχ αν άρχισε η εγγύηση του κατασκευαστή πριν 6 μήνες, εγώ θα έχω 1μιση χρόνο εγγύηση και όχι 2 χρόνια και ότι αν το αγοράσω από την Κύπρο δίνεται μόνο ένας χρόνος εγγύηση από την αντιπροσωπία.) Αυτό έχει λογική; έτσι ισχύει; Υπάρχει κάποια απάντηση για την εγγύηση από την Dell που να ισχύει για όλες τις χώρες ; Υπάρχει κάποιος που να αγοράσε πρόσφατα από Ελλάδα και να ζει Κύπρο να μας πει τι εμπειρία έχει με την αντιπροσωπία στην Κύπρο;
Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο.

1 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 6 έτη

Χρόνια πολλά Βερόνικα, το πιο πιθανό είναι να μην ισχύει η εγγύηση της Dell από Ελλάδα στην Κύπρο. Για να είσαι όμως σίγουρη κάνε μία ερώτηση απευθείας στην Dell Ελλάδος.