Anna Karistianou ρώτησε πριν 8 έτη

Αγγελε καλησπέρα, τελικά σήμερα αγορασα  το laptop lenovo g50-70 i3-4005U που μου πρότεινες απο το e-shop. Τώρα το βράδυ το ανοιξα και έπαθα σοκ! Ενα εγχειρίδιο τριων σελίδων στα πολωνικά. Αγοιγω το λάπτοπ όλα πολωνικά.... εγκεφαλικό.... προσπαθώ απο εμπειρία βήμα βήμα να ορισω χώρα,γλώσσα κλπ....και παλι τιποτα μονο πολωνικα....και συνεχιζω στα τυφλά....φτανω σε ενα σημείο που ζητάει e-mail μάλλον για δηλωσω στη microsoft τα windows; ένας Θεός ξέρει....έχω απελπιστει τι κάνω τώρα;;; όταν το παρέλαβα δεν μου είπε κανένας τίποτα μονο οτι τα win είναι στα αγγλικά,  αλλά και να προσχώρησω φοβάμαι...μην κάνω κατι και μου πουνε βλακιες οτι εγώ φταιω. Ξέρεις τι πρεπει να κάνω κσι αν υπάρχει νομοθεσία που να με καλύπτει αν μου που αυτό είναι και φάτο; και εγγύηση εδώ στη lenovo με καλύπτει;;; απελπισία μαύρη τι κάνω;;;;ΕΕυχαριστω πολύ για το χρονο σου.
Αννα Κ.

4 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Να μην κάνεις απολύτως τίποτα. Να το κλείσεις και να τους πάρεις ένα τηλέφωνο αύριο το πρωί και να απαιτήσεις κιόλας να έρθουν από το σπίτι σου να το πάρουν.

Anna Karistianou απάντησε πριν 8 έτη

Αγγελε καλησπερα, κατ' αρχας ευχαριστω για την βοηθεια σου. 
Σου παραθετω παρακατω τη συνομιλια που ειχα μαζι τους στο fb....

  • Conversation started today
  • Anna Karistianou

    8:58am
     

    Anna Karistianou

    καλημέρα, Στέλνω το inbox που μου ζητησατε. πήρα χτες λάπτοπ με το τδα 39291/3-10-2015 και αριθμός παραγγελίας 1510031118091012056. ο υπάλληλος στο Μενίδι με ενημέρωσε οτι τα win είναι αγγλικά όπως και το πληκτρολογιο. χτες το βράδυ αργά βρήκα το χρονο επιτέλους να το ανοιξω.... όλα πολωνικά! ενα εγχειρίδιο τριων σελίδων πολωνικά;;; στην Ελλάδα βρισκόμαστε.. που είναι το Ελληνικο ;;;; το χειροτερο όμως είναι οτι το λάπτοπ είναι στα πολωνικά γλώσσα που δεν ξέρω.... προσπαθησα λοιπον στην αρχή του σεταρισματος που κανει να γυρίσω τη χώρα τη γλώσσα κλπ αλλά τίποτα... οποτε το έκλεισαν κσι περιμένω απο εσάς... παρακαλώ να λυθεί Άμεσα το θέμα!!!!! επίσης να πω οτι είναι απαράδεκτο που στα κεντρικα σας δεν έχετε μηχανάκι για τις χρεωστικές καρτες και ελπίζω με τον τροπο που το κάνατε να μην παρουσιαστεί πρόβλημα με την κάρτα..... περιμένω απάντηση σας!!!!!

     

     

  • E-SHOP.GR

    11:31am
     

    E-SHOP.GR

    Καλήμερα. Αρχικά ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία. Σχετικά με την γλώσσα στον pc μπορείς αν θές να το φέρεις στο κατάστημα που το παρέλαβες και να το φτιάξουμε εμείς για εσένα. Όσο για τον τρόπο χρέωσης της κάρτας να είσαι σίγουρος πως δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα και πως είναι εντελώς ασφαλή τα δεδομένα σου.

     

     

  • Anna Karistianou

    12:33pm
     

    Anna Karistianou

    τι εννοείτε να το φτιάξετε;;; σε περιπτωση που έχει κάποιο πρόβλημα στο μέλλον σε τι γλώσσα θα είναι αυτό;; επίσης για μένα το να το φέρω είναι αδύνατο.. νομιζω οτι αυτό θα πρεπει να το ανά λάβετε εσείς διότι δεν φταιω εγώ γι αυτό. επίσης στην περιπτωση που δεν το θέλω λόγω των πολωνικών ποια είναι ή διαδικασία που πρεπει να ακολουθησω;;;;

     

     

  • E-SHOP.GR

    12:57pm
    E-SHOP.GR

    Μπορεί να γίνει η αλλαγή στην γλώσσα και να μην έχει κανένα πρόβλημα ούτε τώρα ούτε φυσικά στο μέλλον. Μπορεί να γίνει παραλαβή από κάποια δ/νση της επιλογής σου. Τέλος για την περίπτωση που θες να το επιστρέψεις πίσω θα σε ενημερώσουμε την δευτέρα που θα είναι πάλι ανοιχτή η εταιρία και το αρμόδιο τμήμα.

     

  • Εσυ τι με συμβουλευεις να κανω;;; να μου το φτιαξουν ή να το επιστρεψω..... να σημειωσω οτι το μοντελο αυτο το εχει και η lenovo exclusive με 20€ παραπανω αλλα δεν ξερω αν και αυτο ειναι παλι πολωνικο.... :-(
  • Και παλι ευχαριστω.

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Δεν έχει κάποιο πρόβλημα το Laptop σου, το πρόβλημα προκλήθηκε καθαρά από απροσεξία δική τους. Όποτε και αντικατάσταση να ζητήσεις η ίδια διαδικασία θα ισχύει. Θα στο σετάρουν στην γλώσσα που πρέπει και θα σου στείλουν κανονικά αυτή την φορά το manual(ελπίζω).

Anna Karistianou απάντησε πριν 8 έτη

τελικά το πήγα εγω και το πήρα μετά από μία ωρα με εκτυπωμένο σε Α4 χαρτί το manual σε Ελληνικά.
Δουλευει μία χαρά προς το παρόν σε Ελληνικά αντί Αγγλικά αλλά αυτό δεν μας πειράζει.
Ευχαριστω πολυ για τη βοήθεια σου, κάνεις πολύ σημαντική δουλειά και πλέον η σελίδα σου είναι στα αγαπημένα μου!