Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΠροβλημα με Mac Theme
Αλεξανδρος Δ ρώτησε πριν 9 έτη

Καλημερα,
Πριν περιπου ενα μηνα ειχα κανει εγκατασταση το προγραμμα το οποιο αλλαζει την εμφανιση των windows και κανει την εμφανιση του λειτουργικου παρομοια με αυτη του yosemite.Πριν 2-3 μερες εκανα απεγκατασταση αλλα η εμφανιση των windows δεν εχει επανελθει κανονικα.

http://prntscr.com/55vwl6

http://prntscr.com/55vwnn

http://prntscr.com/55vwq2

http://prntscr.com/55vwta

Στις παραπανω φωτογραφιες βλεπετε οτι ειναι μια αναμειξη windows-mac.Ενα λαθος που πιθανοτατα εχω κανει ειναι οτι εκανα απεγκατασταση μεσω c-cleaner.Δεν ξερω αν ειναι αυτο το προβλημα.Επιπλεον προσπαθω να κανω επαναφορα συστηματος αλλα τα windows δεν μου βγαζουν το σημειο που ειχα επιλεξει ακριβως πριν την εγκατασταση.

http://prntscr.com/55vxyz

Υγ.:Ενα καλο θεμα για αρθρο ενδεχομενως να ειναι τα chipset των μητρικων.Σε τι διαφερει το h97 με το z97 κτλπ.Εγω προσωπικα θα ενδιαφερομουν αρκετα!

2 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Αλέξανδρε.

Ναι, είναι πιθανό να φταίει η απεγκατάσταση μέσω του Ccleaner.

Δοκίμασε να το εγκαταστήσεις ξανά, κάνε επανεκκίνηση, ύστερα τρέξε το πρόγραμμα εγκατάστασης ξανά και διάλεξε uninstall.

Για τα chipset των μητρικών θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι στο άρθρο για την αναβάθμιση υπολογιστή.

Αλεξανδρος Δ απάντησε πριν 9 έτη

Εκανα σημερα εγκατασταση και απεγκατασταση του προγραμματος (δεν ειχα προσβαση στον υπολογιστη τις προηγουμενες μερες) και ολα δελευουν τελεια.Ευχαριστω για τη βοηθεια σου!