Mary Das ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα και καλή χρονιά!Ζητώ συγνώμη για την ερώτηση μου,το λέω γιατί έχετε οδηγό για το paypal!Να τονίσω ότι είμαι άσχετη!'Εκανα λογαριασμό,όλα καλά αλλά δε δέχεται την κάρτα μου!Και έχω και άλλες απορίες αν μπορούσατε να μου λύσετε!Ευχαριστώ!

9 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Μαρία!!!

Πρέπει να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το πρόβλημά σου, όπως τι σφάλμα σου εμφανίζεται.

Πες μας και τις υπόλοιπες απορίες σου για να τις απαντήσουμε όλες μαζί.

Mary Das απάντησε πριν 7 έτη

Καλημέρα!Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!Μου βγάζει το εξής σφάλμα όταν πάω να προσθέσω την κάρτα "We’re sorry, this card can’t be added to additional PayPal accounts. Please add a different card." Να επισημάνω ότι η κάρτα είναι ενεργοποιημένη!Και άλλες δύο απορίες!Κρατάνε 1,50 ευρώ στην αρχή που συνδέεσαι?Και επίσης πως συνδέεις την κάρτα με τον λογαριασμό paypal ώστε να κάνεις αγορές?Υ.Γ.Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο!

Μαρία Καβακλιώτη απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Μαρία!

Καταρχάς, θα σε συμβούλευα να διαβάσεις προσεχτικά τον οδηγό για το Paypal, διότι εκεί περιγράφονται όλα τα βήματα αναλυτικά.

https://www.pcsteps.gr/26664-%CF%80%CF%89%CF%82-%CF%86%CF%84%CE%B9%CE%AC%CF%87%CE%BD%CF%89-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C-paypal-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82/#__Paypal

Τώρα για να συνδέσεις τραπεζική κάρτα ή και λογαριασμό, πας στην επιλογή Wallet και ανάλογα με τη σύνδεση που θέλεις να κάνεις, πατάς Link a card or Link a bank account.

Όσον αφορά το πρόβλημα της σύνδεσης με τη κάρτα, θα σου έλεγα να δοκιμάσεις να επιλέξεις διαφορετικό τύπο κάρτας πχ Visa, mastercard.... Γιατί τις περισσότερες φορές οι χρήστες κάνουν λάθος επιλογή με αποτέλεσμα να δημιουργείται πρόβλημα.

Επίσης, γίνεται παρακράτηση του ποσού των 1.5 ευρώ, ώστε να επιβεβαιωθεί η διαδικασία σύνδεσης της τραπεζικής κάρτας.

Ελπίζω να σε βοήθησα, αλλά αν συνεχίζεις να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, μην διστάσεις να μας ρωτήσεις.

Mary Das απάντησε πριν 7 έτη

Kαλημέρα!Ευχαριστώ για την απάντηση!Τον διάβασα τον οδηγό,έκανα τα βήματα σωστά αλλά τίποτα!

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Μαίρη, μήπως ο τραπεζικός σου λογαριασμός ο οποίος συνδέεται με την κάρτα σου είναι   αδρανής ;Δηλαδή εννοώ να μη χρησιμοποιήθηκε για 12 μήνες.Αν όχι, δε γνωρίζω τι μπορεί να φταίει.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Είσαι σίγουρη ότι επέλεξες τον σωστό τύπο κάρτας; Τι κάρτα χρησιμοποιείς και ποιον τύπο επέλεξες;

Mary Das απάντησε πριν 7 έτη

Ο λογαριασμός δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ!Δεν έχω προλάβει να τον χρησιμοποιήσω!Αλλά η κάρτα είναι ενεργοποιημένη!Mastercard είναι η κάρτα και mastercard επέλεξα!Γνωρίζετε το email της paypal μήπως επικοινωνήσω?Υ.Γ.'Εψαξα και στο google αλλά δε βρήκα κάτι!

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Στη σελίδα τους στο support σου λένε ακριβώς πώς μπορείς να επικοινωνήσεις.

Mary Das απάντησε πριν 7 έτη

Εντάξει,ευχαριστώ πολύ!