Γιαννης Τσιτσιλιανος ρώτησε πριν 8 έτη

καλησπερα σας, θελω αμεση βοηθεια διοτι εχω σοβαρο προβλημα με τον υπολογιστη μου.. ενω τον χρεισημοποιουσα για αρκετο καιρο τις τελευταιες 2 εβδομαδεςς δεν ανοιγει ο υπολογιστης μου  με το τροφοδοτικο μου (deerdeer sl-8850eps) το ειχα αγορασει πριν περιπου εναν χρονο απο το e-shop.gr. εχω την μητρικη 760GA-P43 (FX) και επεξεργαστη fx6300 black edition, GPU: SAPHIRE 4870HD GDDR5 2GB.. δεν κανει καποιον χαρακτηριστικο ηχο.. ειχα δοκιμασει ενως φιλου το τροφοδοτικο και δουλευε.. μερικες φορες ανοιγει αλλα πρεπει να βγαλω τα 24pin που συνδεεται το τροφοδοτικο με την μυτρικη και να το ξανα βαλω για να δουλεψει.. μερικες φορες παλι δεν λειτουργει... ανοιγω τον υπολογιστη και μετα απο μερικα λεπτα δεν ειναι συγκεκριμενα παντα κλεινει εντελως και αναβοσβηνει το μπροστινο λαμπακι του υπολογιστη.. το κιτρινο.. εχθες πατουσα το κουμπι να ανοιξει ο υπολογιστης και γυρνουσε το ανεμηστιρακι του επεξεργαστη για 2-3 δευτερολεπτα και εσβηνε.. τι φταιει; βοηθηστε παρακαλω πολυ!! ειναι αναγκη. να προσθεσω οτι δεν εχει κατεστραμενα καλλωδια το τροφοδοτικο. στο ξαφνικο εγινε ολο αυτο με τον υπολογιστη!!

12 Απαντήσεις

Ergis2610 απάντησε πριν 8 έτη

Δεν φταίει το συστημα σου. ΤΟ ΠΑΛΙΟΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ DEER ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!
Εγω για το pc σου θα διαλεγα ενα ΚΑΛΟ ΟΧΙ DEER & MS-FORCE ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 600W. ΠΡΙΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΜΩΣ,
(ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ DEER), ξανακοιτα λιγο το pc σου μήπως τα πιν δεν έχουν συνδεθει καλα στη μητρική, η κατι αλλο....

Γιαννης Τσιτσιλιανος απάντησε πριν 8 έτη

γεια σου φιλε.. δυστυχως ειναι δυσκολες εποχες που δεν μπορω να αλλαξω τροφοδοτικο.. εαν φταιει το τροφοδοτικο πως γινεται να εκανε μανουβρες τωρα και οχι στις αρχες; οταν λες να κοιταξω τα πιν τι ακριβως να κανω;

Ergis2610 απάντησε πριν 8 έτη

Καταλαβαίνω, δεν πειράζει που δεν μπορείς να το αλλάξεις, μπορεί στην αρχή να έπαιζε και μετά να κάηκε κάτι (DEER ΛΈΜΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ;) Ενοω: Κάπου στη μητρική σου έχει ένα πλάτυ καλωδιο τροφοδοσιας που ερχεται απο το τροφοδοτικο. Κουνα το λίγο, και κουνα η επανασυνδεσε και τιποτα αλλο... Μπορει να μην ειχες συνδεσει κάτι καλα...

Γιαννης Τσιτσιλιανος απάντησε πριν 8 έτη

ολα τα εχω συνδεσει σωστα, εαν θυμαμαι καλα μερικες φορες που εσπρωχνα με ελαχιστη δυναμη το καλλωδιο τροφοδοσιας που συνδεεται στην μυτρικη πεταγε μια σπιθουλα πισω απο την μυτρικη.. ενω δεν εχει καει η κατι τετοιο.. και υστερα εκλεινε ο υπολογιστης..

Ergis2610 απάντησε πριν 8 έτη

Σπιθούλες είναι μονο για τζακια. Σε υπολογιστη σπιθουλα ποτε δεν σημαινει κατι καλο. Δοκιμασε να κατεβασεις το aida64 και πανω στο TOOLS εχει το system stability test. τρεξε και γραψε τι εγινε.

Γιαννης Τσιτσιλιανος απάντησε πριν 8 έτη

ποιο απο ολα; το συστημα μου ειναι 64bit http://www.aida64.com/downloads

Ergis2610 απάντησε πριν 8 έτη

το πρωτο

Γιαννης Τσιτσιλιανος απάντησε πριν 8 έτη

και μετα τι παταω; το εγκατεστησα.

Ergis2610 απάντησε πριν 8 έτη

πανω στο TOOLS εχει το system stability test. τρεξε και γραψε τι εγινε.

Γιαννης Τσιτσιλιανος απάντησε πριν 8 έτη

Δυστυχώς δεν ανοίγει για να το τρεξω.. Και δεν έχω άλλο τροφοδοτικό τώρα..

Ergis2610 απάντησε πριν 8 έτη

Κοιτα την τροφοδοσια του psu στην πριζα. Αν δεν εχει πιραχτει κατι, δοκιμασε αλλη πριζα στο σπιτι

Stavros Mast απάντησε πριν 8 έτη

Λοιπόν να το ξεκαθαρίσουμε Deer και τέτοια είναι για πέταμα για το κάδο και πολύ τους είναι. Ποτέ μην παίρνεις φθηνό τροφοδοτικό φίλε. Εισαι πολύ τυχερός που άντεξε ένα χρόνο... Πας για αλλαγή τρέχοντας τώρα.
Τσέκαρε την διαφορα τίμής του Deer 850W και του Evga Supernova G2 850W και μετά πες μας....
(Αυτό το τροφοδοτικό έχω μην αρχίσω να μιλάω για specs και για τα 10 χρόνια εγγύηση....)

Δές Την Tier 5 (οπου ανήκει το τροφοδοτικό σου σε αυτό το link)
http://www.tomshardware.co.uk/forum/id-2547993/psu-tier-list.html
Αν βαριέσαι:

Tier Five
Avoid IMMEDIATELY. These units are highly unsafe to use. No such protections added, very thin gauge wiring used, false advertising and too much to list. Reference to a higher tiered unit for a better, money saving and a much safer unit. For your safety's sake, please don't order or pick one up for use in your system. These units are a potential fire hazard and could even kill you, let alone your system.