GoogleUser290 ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπερα, προσφατα αλλαξα κουτι υπολογιστη και μετεφερα οτι υπηρχε απο το παλιο κουτι στο καινουριο. Οταν κανω restart απο το menu των windows ο υπολογιστης κολλαει σε μαυρη οθονη. Ακουγεται το χαρακτηριστικο μπιπ οτι ξεκιναει ο υπολογιστης αλλα τιποτα. Το πιο περιεργο ειναι οτι και απο το κουμπι restart του κουτιου δεν κανει τιποτα, ακουγεται το μπιπ αλλα τα ιδια. Πρεπει να τον κλεισω απο το power button για να ανοιξει. Εχω βγαλει τα παντα και τα εχω ξαναβαλει αλλα το προβλημα παραμενει. Μηπως εχω κανει ζημια στην μητρικη? Κατα τα αλλα δουλευει μια χαρα, κανενα κολλημα ουτε κατι περιεργο. Μπορειτε να με βοηθησετε να το λυσω? 

3 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Δοκίμασε από την γραμμή εντολών shutdown -r 
Αν δεν κάνει πάλι επανεκκίνηση δες στην διαχείριση συσκευών αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τους drivers αλλιώς μπορεί να είναι κάποιο πρόβλημα με το τροφοδοτικό.

GoogleUser290 απάντησε πριν 8 έτη

Καλημερα κι ευχαριστω για την αμεση υποστηριξη! Με το shutdown -r κανει κανονικα επανεκκινηση. Τι μπορει να φταιει που δεν κανει με τους αλλους τροπους?

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Ίσως να είναι κάποιο πρόβλημα με κάποια εφαρμογή. Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το fast boot από την διαχείριση ενέργειας και κάνε άλλη μια προσπάθεια