Panos Skouloudakis ρώτησε πριν 3 μήνες

Καλημέρα καλημέρα,
ΑΝ έχει κανείς καμιά ιδέα, γιατί -μάλλον- ενα ζευγάρι ssd (intenso 512GiB) παίζει με την ψυχική μου υγεία και έχει βαλθεί να με ρίξει στα σκληρά -που ως γνωστόν φτάνουν για όλους, αρκεί μια ματιά να ρίξει κανείς εκεί έξω και θα συμφωνήσει-.
Εξηγούμαι: Σε ΔΥΟ διαφορετικά ΕΝΤΕΛΩΣ pc (το μόνο κοινό τους είναι αυτοί #%*&&μένοι δίσκοι) κάθε 20-30 μέρες ο ενας εξαφανίζεται. ΔΕΝ υπάρχει πουθενά (ούτε στο disk management/bios), ΠΟΥΘΕΝΑ ΛΕΜΕ
Όσα καλώδια και αν άλλαξα, σε όσες διαφορετικές θέσεις τους έβαλα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ θέσης & σκληρού (εννοώ δεν το κάνει πάντα ο ίδιος) κάποιος από τους δύο δεν αναγνωρίζεται.
Η ΜΟΝΗ λύση είναι να κλείσω το psu από τον διακόπτη του για 30 δευτερόλεπτα και να το ανοίξω πάλι. Από εκείνη την στιγμή και μετά όλα καλά μέχρι την επόμενη φορά που θα συμβεί ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο.
Υπάρχει κάποια ιδέα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό?
Ευχαριστώ,
 

3 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 μήνες

Καλησπέρα Πάνο, η μόνη λύση που μπορώ να σκεφτώ είναι να πάρεις έναν διαφορετικό και να τον κουμπώσεις στο σύστημα σου και να δεις..Επίσης, έχεις δει εάν υπάρχει πιθανό firmware update των δίσκων μέσω κάποιου software της εταιρείας?

 

Panos Skouloudakis απάντησε πριν 3 μήνες

Firmware update από την intenso -γέλια κοινού- δεν υπάρχει.
Η αλήθεια είναι οτι είμαι στο τσακ να βγάλω και τους δύο -έτσι και αλλιώς "σκουπίδια" έχω εκεί μέσα, το pc το έστησα χωρίς αυτούς, εννοώ πως δεν τους είχα υπολογίσει στην συνολική χωρητικότητα που είχα στο μυαλό μου.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 μήνες

Κάνε δοκιμές για να βεβαιωθείς..