Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΠροβλημα με Teamviewer Wake on lan
Σπύρος Αντωνόπουλος ρώτησε πριν 8 έτη

Εχω ακολουθησει κατα γραμμα τον οδηγο σχετικα με απομακρυσμενη εκκινηση υπολογιστη μεσω Team wiewer. Το προβλημα ειναι το εξης. Οταν επιχειρισω να αφυπνησω τον απομακρυσμενο υπολογιστη στο πρωτο τριλεπτο αφου τον εχω κλεισει θα αφυπνιστει κανονικα... οταν περασει ομως το τριλεπτο δεν ξεκιναει!!

Ολα ειναι οκ εκτος απο την καρτα δικτυου (intel 82566DM-2Gigabit network Connection) που ενω δεν εχει επιλογη στο advance για wake on lan, εχει στη διαχειρηση ενεργειας επιλογη για ληψη μαγικου πακετου την οποια εχω φυσικα τσεκαρει. Δοκιμαστα τα παντα ακομα και αλλαγη στο host name sto DUC. καμμια διαφορα. Εαν ηταν κατι λαθος δεν θα συνδεοταν καθολου. Αυτο το οτι συνδεεται στο πρωτο τριλεπτο οσες φορες και αν το επιχειρισω με προβληματιζει. Η μητρικη ειναι (Assus p5e vm do) και η καρτα ειναι onborard. Εχω ενα θεματακι με τους pci controllers απο τοτε που περασα windows 10 δεν ξερω αν παιζει κανενα ρολο. Σας παραθετω φωτο. Ευχαριστω εκ των προτερων!!

http://imgur.com/iaHU9vf

12 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Στις επιλογές παροχής ενέργειας έχεις ξετσεκάρει την 1η επιλογή για απενεργοποίηση της συσκευής;

Στο advanced δεν έχει αυτές τις επιλογές;

Wake on Directed Packet

-Wake on Magic Packet

-Wake on Magic Packet from Power Off Sate

-Wake on Link

Σπύρος Αντωνόπουλος απάντησε πριν 8 έτη

Eυχαριστω για την αμεση απαντη. Εχει Wake on Link απο Auto Detect το γυρισα σε ΟΝ αλλα το προβλημα παραμενει. Μπορει να φταιει το γεγονος οτι τα σεταρω και τα δυο pc στο ιδιο Ruter?

Σπύρος Αντωνόπουλος απάντησε πριν 8 έτη

Στις επιλογές παροχής ενέργειας αν ξετσεκαρω την επιλογη '' Να επιτρεπεται η απενεργοποιηση αυτης της συσκευης απο τον υπολογιαστη για εξοικονομιση ενεργεις'' δεν μου δινει την επιλογη ενεργοποιησης με μαγικο πακετο οποτε την εχω τσεκαρισμενη.

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Για δοκίμασε αντί να τον κλείσεις, να τον βάλεις σε sleep mode και δες αν θα ανοίξει.

Σπύρος Αντωνόπουλος απάντησε πριν 8 έτη

Καλημερα! Το εχω δικιμασει πολλες φορες χωρις αποτελεσμα. Υπαρχει περιπτωση να φταιει το θεματακι που εχω με τους ελεγκτες PCI?

http://imgur.com/iaHU9vf

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

E, θα είμασταν πιο σίγουροι στο τι να ψάξουμε άμα ήταν σωστά εγκατεστημένοι όλοι οι drivers, και απ'ότι βλέπω ο κατασκευαστής δεν έχει βγάλει drivers για τα 10 και το συγκεκριμένο μοντέλο.

Σπύρος Αντωνόπουλος απάντησε πριν 8 έτη

Κριμα και το χρειαζομαι πολυ για τη δουλεια μου... Καμια επιπλεον συμβουλη για το τι πρεπει να κανω? Υπαρχει περιπτωση να δουλεψει με εξωτερικη καρτα δικτυου?Ευχαριστω παντως για τις αμεσες απαντησεις!!

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Πάλι θα πρέπει να την συνδέσεις στην μητρική, και άμα η μητρική δεν δουλεύει σωστά λόγω drivers πιθανόν να έχεις τα ίδια προβλήματα, δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά, εκτός και αν δοκιμάσει με λειτουργικό που υποστηρίζει η μητρική σου.

Σπύρος Αντωνόπουλος απάντησε πριν 8 έτη

Ευχαριστω για ολα... Καλο σας βραδυ!!

Σπύρος Αντωνόπουλος απάντησε πριν 8 έτη

Μια τελευταια ερωτηση.. Σκεφτομαι να δοκιμασω με αλλη καρτα δικτυου μηπως κ αυτη που ειναι on board δεν κραταει αρκετο ρευμα γιαυτο και για ενα τριλεπτο δουλευει κ μετα οχι το wake on lan. Η μητρικη οπως προανεφερα ειναι Assus (P5E-VM DO) Εχει διαθεσιμα σλοτ και PCI και PCI-E Ποιο απο τα δυο ειδη να προτιμησω και τι θα πρεπει να προσεξω? Ευχαριστω και παλι!!

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Pci είναι μια χαρά, αλλά δεν νομίζω να φταιεί αυτό, αν έχεις ήδη δηλώσει σταθερή ip στον υπολογιστή που θέλεις να κάνεις wol, και το router σου υποστηρίζει telnet δοκίμασε αυτό που γράφει ο χρήστης peter προς το τέλος

http://networking-forum.com/viewtopic.php?f=42&t=19163&view=next

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ απάντησε πριν 6 έτη

Χρήστος. Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Το Wake up Lan λειτουργούσε μέχρι πριν λίγο καιρό με TeamViewer μέσω της εφαρμογής για smartphone και δίκτυο 4g. Τώρα δεν λειτουργεί. Εχω τρεις υπολογιστές που λειτουργούσαν κανονικά. Αυτό που εχω παρατηρήσει είναι ότι όταν έχω ανοιχτό κάποιον από τους υπολογιστές τότε μπορώ να ανοίξω και τους άλλους. Όλα αυτά παντα μέσω της εφαρμογής για τηλέφωνα και πάντα με σύνδεση δεδομένων μέσω 4g. Μέσω WiFi δουλεύει κανονικά. Μπορείτε να βοηθήσετε?