steftso1 ρώτησε πριν 6 έτη

Καλημέρα παιδιά έχω θέμα σημαντικό, εχτές έστησα το καινούργιο μου pc αφού παρέλαβα και τη vga  asus 1080ti 11gb oc, λοιπόν επειδή δε ξέρω και πολλά από pc με τη βοήθειά φίλου εγκαταστήσαμε  τα windows 64b 10pro ,βέβαια δε ξέρω αν κάναμε κάτι λάθος γιατί αρχικά δεν βλέπουν τα windows τις 2 οθόνες δλδ του monitor και της tv που συνδέονται με hdmi ,δεν υπάρχει η  επιλογή στα windows για να βλέπει τις 2 οθόνες μαζί και booταρω στη tv και πότε στο monitor, το καλώδιο δεν έχει κάποιο θέμα μιας και πριν είχα άλλο pc και όλα γινόντουσαν κανονικά, το οξύμωρο επίσης είναι ότι αφενός δε μπορώ να μπω στην υπηρεσία steam ενώ δίνω τούς σωστούς κωδικούς και αφετέρου που είναι και το μέγιστο πρόβλημα έχω θέμα με τους drivers της vga η κάτι τέτοιο , ενώ έχω μπει και κατεβάσει τους τελευταίους drivers της κάρτας από την asus όταν ανοίγω το pc βλέπω το εξής μνμ gpu tweakII και από κάτω: load vender.dll fail ,  please install vga driver. Μετέφερα τα save από το άλλο pc εγκατέστησα το witcher3 και απλά με βάζει στο παιχνίδι και κολλάει....πολλές πληροφορίες αλλά έχω πελαγώσει......δε ξέρω αν φταίει το εξής: όταν βάλαμε τα windows εκτός του ssd είχαμε και έναν hdd  στο pc και μήπως κάποια αρχεία πήγαν κάπου που δεν έπρεπε δε ξέρω παιδιά 3500ευρω  μου στοίχισε ο πύργος με τη βοήθεια σας και τους οδηγούς του site και αγορά από eshop και ουσιαστικά τον κοιτάω μόνο...(είναι έργο τέχνης βεβαία αλλά .....)

1 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Στέφανε,
Πολλά μας έγραψες, και μας τα έγραψες και μπερδεμένα.
1ον, εφόσον αγόρασες το PC από το e-shop, ζήτησες να σου το συναρμολογήσουν δωρεάν? Γιατί αν ναι, έχεις εγγύηση για όλο το μηχάνημα, τους το πας πακέτο και βρίσκουν αυτοί τι έχει.
Αν το συναρμολόγησες μόνος σου, δεν ξέρω αν έχεις αυτή τη δυνατότητα, αλλά αν τα αγόρασες όλα από εκεί, πιθανώς να μπορούν να σε εξυπηρετήσουν.
Φαίνεται να μην έχουν εγκατασταθεί σωστά οι drivers. Κάνε απεγκατάσταση των drivers που έβαλες και κατέβασε τους τελευταίους από την Nvidia, όχι από την Asus. Αυτό λογικά θα λύσει το θέμα με τις οθόνες.
Το να μην μπαίνεις στο Steam δεν έχει σχέση με τον υπολογιστή. Πιθανώς να γράφεις λάθος τον κωδικό, ζήτα από εδώ να αλλάξεις κωδικό.