Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΠροβλημα με video youtube
StRatoS T. ρώτησε πριν 10 έτη

Συγχαρητηρια για τη δουλεια που γινεται εδω! Προεκυψε ενα προβλημα δυο βδομαδες τωρα και δεν μπορω να βρω λυση με τπτ. Μολις παω να παιξω ενα βιντεο στο youtube μου βγαζει μαυρη εικονα με το εξης μηνυμα: "Προεκυψε σφαλμα , παρακαλω δοκιμασετε αργοτερα!"
Απεγκατεστησα το flash player (τελευταια εκδοση) και το εγκατεστησα ξανα, αποτελεσμα μηδεν. Το ιδιο εκανα και με δυο browsers (απεγκατ.-εγκατασταση, αλλα και εκκκινηση χωρις κανενα add-on), τα ιδια. Εκανα καθαρισμο με το advanced system care και το ccleaner (και διορθωση σφαλματων της registry απο αυτα) , ξανα τιποτα. Επισης, οι drivers ειναι ενημερωμενοι.
Το περιεργο ειναι πως μολις κανω επανεκκινηση παιζουν κανονικα 2-3 βιντεακια και μετα απο 10-15 λεπτα δημιουργειται το ιδιο προβλημα. Σε αλλα βιντεο πλην youtube , οταν δημιουργειται το προβλημα, εχω μονο εικονα αλλα οχι ηχο! Εχει κανεις καμια ιδεα για το τι προκειται;
Ευχαριστω εκ των προτερων.

6 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Καλησπέρα Στράτο. Για δοκίμασε να μπεις με ένα Ubuntu Live DVD, να δεις αν από εκεί μπαίνεις στο ΥοuTube χωρίς πρόβλημα με τον ενσωματωμένο Firefox. Δες εδώ τη διαδικασία για να φτιάξεις Live DVD.

StRatoS T. απάντησε πριν 10 έτη

Aγγελε, κατεβασα το Ubuntu iso αλλα μου ανοιξε με το winrar σαν φακελος συμπιεσμενων αρχειων που ειχε μεσα 10 φακελους και ενα εκτελεσιμο αρχειο (wubi.exe). Δεν βρισκω καποιο iso αρχειο για να το αντιγραψω σε usb! Συγχωρεσε με για την αφελεια , δεν εχω ασχοληθει ποτε με iso αρχεια. Eχεις να μου προτεινεις καποιο αλλο προγραμμα , περαν του winrar, για να μου το κατεβασει ως iso αμεσως;

Υποψιαζεσαι δηλ. οτι το προβλημα εχει να κανει με τα windows; φοβαμαι μην εχει γινει καμια βλακεια με την registry απο προηγουμενες επιδιορθωσεις με το ccleaner -και φεξε μου και γλιστρησα! Η με την καρτα γραφικων/ηχου να παιζει κατι;

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Το WinRAR βλέπει τα αρχεία ISO σαν συμπιεσμένα αρχεία και τα ανοίγει. Ενεργοποίησε τις επεκτάσεις αρχείων, και θα δεις πως πρόκειται για ISO.

Ας δούμε πρώτα πως φταίνε όντως τα Windows, και δεν ζορίζεται πχ για κάποιο λόγο η σύνδεση στο Streaming, και μετά βλέπουμε τι μπορεί να φταίει.

StRatoS T. απάντησε πριν 10 έτη

Καλημερα , Αγγελε. Τις εχω ενεργοποιημενες τις επεκτασεις , δεν βλεπω κανενα iso αρχειο, δεν ξερω δηλ τι να κανω αντιγραφη! Μονο ενα σωρο φακελους και αυτο το αρχειο. Δεν ξερω τι λαθος κανω, πραγματικα... Θα με βοηθουσε αν μου προτεινες καποιο αλλο προγραμμα να το ανοιξω. Θα προσπαθησω να δω τι γινεται. Εχω ψαξει πολυ και στο ιντερνετ και φαινεται να ειναι ενα δυσκολο και μυστηριο προς λυση προβλημα.
Εν τω μεταξυ καποιες φορες με ανανεωση μπορει να παιξει κανονικα ενα βιντεο, στο επομενο ομως κανει τα ιδια. Ειναι απροβλεπτο. Φαινεται να παιζει κι αυτο που λες, οτι δηλ ζοριζεται το streaming, αλλα σ αυτη την περιπτωση δεν εχω ιδεα τι μπορω να κανω...Συγγνωμη για την ταλαιπωρια, να σαι καλα παντως.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Βρε Στράτο, το αρχείο που κατέβασες, τι επέκταση έχει? ISO είναι, δεν είναι ούτε .zip ούτε .rar, ασχέτως αν έχει το εικονίδιο του WinRAR.

Δες εδώ τη διαδικασία για να το περάσεις σε USB με το Rufus. Δεν χρειάζεται να το ανοίξεις σαν αρχείο, το επιλέγεις στο Rufus και στο περνάει σε USB.

StRatoS T. απάντησε πριν 10 έτη

Ελα ρε Αγγελε κολλησε το μυαλο μου, χιλια συγγνωμη. Με μια ρυθμιση που ειχα εκανε extract με τη μια και μου το χωριζε σε φακελους :Ρ Μπερδευτηκα. Θα δοκιμασω απο Ubuntu μηπως παιζει κανονικα απο κει. Ευχαριστω και παλι!