Vasilis Foteinopoulos ρώτησε πριν 7 έτη

Καλημερα, εχω το εξης προβλημα σε λαπτοπ HP pavilion g6, ενω το λαπτοπ βλεπει ολα τα ασυρματα δικτυα δεν μπορει να συνδεθει σε κανενα απο αυτα. Με καλωδιο συνδεεται χωρις προβλημα. Το προβλημα προεκυψε ενω ηταν συνδεμενο σε ασυρματο δικτυο εντελως ξαφνικα. Λειτουργικο εχω windows 10 home. Ευχαριστω.

3 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Καλημέρα ,πήγαινε στη "Διαχείριση Συσκευών"---> "Προσαρμογείς Δικτύου"κι απεγκατέστησε τον driver του wifi. Μετά πήγαινε επάνω στις καρτέλες στο "Ενέργεια"---> "Σάρωση για αλλαγές υλικού".Ο υπολογιστής θα σκανάρει το Ασύρματο Δίκτυο και θα επανεγκαταστήσει τον driver του wifi.
Μετά κλείσε τη "Διαχ. Συσκευών"και κάνε Επανεκκίνηση τον υπολογιστή.

Vasilis Foteinopoulos απάντησε πριν 7 έτη

Περασαν 2 μερες και δεν προλαβα να σε ευχαριστησω για την αμεση απαντηση σου. Εκανα οτι προτεινες 3 φορες αλλα δεν δουλεψε. Επισης εκανα επαναφορα των windows αλλα παλι τιποτα. Τελος αγορασα εναν ανταπτορα WiFi γιατι χρειαζομουν επιγοντως το ιντερνετ. Θα ηθελα να ξερω αν μπορει να γινει κατι αλλο για να λυθει το προβλημα. Και παλι ευχαριστω.

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Κάτω στη Γραμμή εργασιών ,στο εικονίδιο του Δικτύου βλέπεις κάποιο κίτρινο θαυμαστικό ? Ή και στη Διαχείριση συσκευών επίσης ?
Αν ναι ,δοκίμασε να ενημερώσεις από τη Διαχείριση συσκευών τους drivers του wifi.Δες όμως κι εδώ τί μπορείς να κάνεις.
https://www.pcsteps.gr/122885-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B5%CF%84/