Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Windowsπροβλημα με windows 10 απο goodoffer24
Dimitris Dimitriou ρώτησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα σας λεγομαι Δημητρης και ειδα στι 22-12-18 το βιντεο με τα windows 10 και την προωθηση που κανατε για την αγορα τους απο την σελιδα goodoffer24. Αγορασα την ιδια μερα με πολυ μικρη προσοχη, επειδη εσεις το προωθησατε και σας εμπιστευομαι, το προιον windows 10 pro x64 και μ σταλθηκε αποδειξη αγορας καθως και το προιον. Οταν πηγα να τα ενεργοποιησω στην συνεχεια ειχα μεγαλο προβλημα καθως δν μπορουσα να βρω τροπο να κατεβασω ή να αλλαξω την εκδοση των windows στον υπολογιστη μ απο home σε pro. Πηγα στην συνεχεια να δω απο την official ιστοσελιδα της microsoft αν υπαρχει εκει η εκδοση που ψαχνω αλλα υπαρχει μονο μια που δεχεται ολα τα κλειδια. Ξαναπροσπαθησα και δν καταφερα κατι. Επειτα επειδη ειμαι στρατιωτικος ειχα να ασχοληθω ξανα με τον υπολογιστη μ μηνες και εως τωρα που ξαναπροσπαθησα και δν καταφερα κατι παλι. Εψαξα λιγο την κατασταση και εστειλα ενα μηνυμα στην εταιρια χωρις να εχω λαβει ακομα καποια απαντηση και ειμαι λιγο εκνευρισμενος γιατι νιωθω πως εχω εξαπατηθει. Με ενα γρηγορο γκουγκλαρισμα ειδα οτι τετοιες εταιριες δν πουλανε αυθεντικα κλειδια και οτι ειναι τυπου volume τα οποια δν μπορεις να τα χρησιμοποιησεις μετα απο καποιο καιρο. Σας παρακαλω αν μπορειτε να με βοηθησετε να λυσω το προβλημα μ η εστω καντε ενα βιντεο ή γραψτε ενα αρθρο για το γεγονος αυτο. Σας ευχαριστω πολυ. *το μηνυμα στο οποιο μ ειχανε στειλει το κλειδη διαγραφτηκε απο μονο του μετα απο καποιο καιρο αλλα εχω τραβηξει φωτογραφια απο αυτο, η αποδειξη αγορας του ομως υπαρχει κανονικα.

1 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 5 έτη

Δημήτρη ,δεν είσαι ο μόνος.Κι άλλοι αγόρασαν κλειδί από το συγκεκριμένο σάιτ ,και το κλειδί έγινε δεκτό κανονικά. Δες και στα σχόλια του άρθρου.
Δε χρειάζεται να ξανακάνεις εγκατάσταση των win10 .Αφού έχεις ήδη win10 Home ,θα πας στις Ρυθμίσεις των windows και θα επιλέξεις "Αλλαγή αριθμού κλειδιού προιόντος" .Όπως περιγράφεται στο "Εμφάνιση όλων" στο κάτω λινκ ,εδώ.
https://support.microsoft.com/el-gr/help/12384/windows-10-upgrading-home-to-pro
Μα αν θέλεις , περιγράφεται το πώς θα κάνεις φορμάτ κι επανεγκατάσταση των win10 . Μόνο οι drivers δε χρειάζονται backup επειδή θα εγκαταστήσεις άλλη έκδοση των win10 . Εδώ δες::
https://www.pcsteps.gr/448-format-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE-windows-7-windows-8-windows-10/
Αν δοκιμάσεις με αυτό τον τρόπο ,πρώτα πέρασε τα win10 pro χωρίς να βάλεις το κλειδί που αγόρασες.(Το εισάγεις αργότερα.)
Αν και με τους 2 τρόπους δεν άλλαξε κάτι ,ίσως καλύτερα να τους πεις να σε στείλουν άλλο κλειδί.