Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΠροβλημα στην εγκατασταση windows 10
Γιαννης Σκμ. ρώτησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα θα ήθελα μια τεράστια βοήθεια...
Προσπαθώ να κάνω format το pc μου (πύργος) και έχω κατεβάσει και windows 7 Και win 10 και όποιο και να βάλω είτε x86bit είτε 64bit μου βγάζει στα 30% στο getting files ready for installation error code: 0x80070570 και όσα βίντεο και να έχω δει στο youtube δεν έχω βγάλει άκρη... αν μπορούσατε να με βοηθήσετε...

9 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Γιάννη

Δοκίμασε ναα χρησιμοποιήσεις άλλο USB στικάκι για την εγκατάσταση των Windows και κατέβασε το ISO από εδώ.

Γιαννης Σκμ. απάντησε πριν 3 έτη

Κατέβασα το Heidoc.net windows iso downloader Μα όταν πατάω windows 8.1 ή windows 10 κολλάει εκεί το πρόγραμμα και δε κάνει τίποτα... μήπως παίζει ρόλο το λογισμικό που έχω?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Το πρόγραμμα λειτουργεί σε όλα τις εκδόσεις των Windows από τα 7 και μετά. Σε άλλον υπολογιστή στο δίκτυο σου γίνεται το ίδιο; Δοκίμασε να κάνεις δεξί κλικ και να τρέξεις την εφαρμογή ως διαχειριστής. 

Γιαννης Σκμ. απάντησε πριν 3 έτη

Το ίδιο είναι είναι ότι κολλάει η εφαρμογή τελικά όταν πατάω στην επιλογή windows 10 ή 8 δε βγάζει τίποτα και απλά μετά δεν αλλάζει επιλογή και στα δύο pc το ίδιο μου κάνει... (κατέβασα τα 7 δε πειράζει τουλάχιστον να γίνουν αυτά install μη μου βγάλει πάλι αυτό το error Και κάνω update Μετά) 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Και εμένα κολλάει για 1-2 δευτερόλεπτα και μετά εμφανίζονται οι επιλογές. Μήπως κολλάει ο υπολογιστής σου;

Αφού δεν λειτουργεί, δοκίμασε να κατεβάσεις το ISO με το εργαλείo της Microsoft και να το περάσεις στο στικάκι με το Rufus αντί να το περάσεις απευθείας με το εργαλείο.

Γιαννης Σκμ. απάντησε πριν 3 έτη

Μου έβγαλε άλλο error τώρα στο 99% 0x80ff0000... 
4 μέρες τώρα έχω σπάσει τα νεύρα μου με το pc αυτό... έχω περάσει ότι windows υπάρχουν και μόνο τα xp μπήκαν κανονικά στα υπόλοιπα μου πετάει συνέχεια αυτό το error 0x80070570 και τώρα σε αυτό που κατέβασα από δω μου έβγαλε αυτό το error 0x80ff0000... 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Αν έχεις πολλές μνήμες, δοκίμασε κάθε μια χωριστά. Επίσης, αφαίρεσε όλες τις κάρτες επέκτασης που δεν απαιτούνται και όλους τους δίσκους εκτός από τον βασικό. 

Γιαννης Σκμ. απάντησε πριν 3 έτη

1 σκληρό έχω... Και 2 ram τις έχω βγάλει και τις δύο και έχω κάνει install με την κάθε μία ξεχωριστά και πάλι το ίδιο γίνεται... Γι'αυτό έχω σκαλώσει δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει... έχω δει πολλά βίντεο στο youtube έχω κάνει προσπάθειες με το cmd έχω βγάλει ram έχω κατεβάσει άλλα windows τίποτα 😂😂

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Δοκίμασε να εγκαταστήσεις μια έκδοση Linux, πχ τα Ubuntu. Εκεί ολοκληρώνεται κανονικά η εγκατάσταση;