Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsπροβλημα στον υπολογιστη
Nikos Paoki ρώτησε πριν 9 έτη

Ανοιξα τον υπολογιστη μου να τον καθαρισω για πρωτη φορα επειδη μου ειπαν κατι φιλοι.Αφαιρεσα την καρτα γραφικων και το ανεμυστηρα του επεξεργαστη.Οταν τα ξαναεβαλα μεσα και ανοιξα τον υπολογιστη λειτουργησε για λιγο και μετα εκλεισε.Για να μην πολυλογω τον ξανα ανοιξα τα εβαλα καλυτερα αλλα τιποτα.Αφαιρεσα μετα τις RAM τις ξαναεβαλα και δεν τις αναγνωριζε ο υπολογιστης.Το πηγα σε καποιον ειδικο σε εταιρια και μου ειπαν οτι φταει ο επεξεργαστης και η μητρικη.Λογω το οτι δεν εμπιστευομαι την αποψη τους θα ηθελα να ρωτησω εσας τι μπορω να κανω.Να αναφερω οτι οταν ανοιξα τον υπολογιστη ηταν πολυ βρωμικος.

10 Απαντήσεις

nk2990 απάντησε πριν 9 έτη

πιθανον να μην εχεις βαλει καλα την ψυκτρα του επεξεργαστη.
οταν τον εβγαλες μηπως καθαρισες και την παστα απο κατω, και παντα οταν θα βγαζεις την ψυκτρα να βαζεις καινουρια παστα.παντως αν δεν εχεις γνωσεις καλο θα ειναι να μην βαζεις χερι.

Nikos Paoki απάντησε πριν 9 έτη

Ειχε λιγη παστα αλλα πως γινεται να μην αναγνωριζει τις ραμ μετα?

nk2990 απάντησε πριν 9 έτη

πρεπει να καθαρισης την παλια παστα και να βαλεις καινουρια.
https://www.pcsteps.gr/1268-cleaning-desktop-pc/

https://www.youtube.com/watch?v=3OO2uJl1JvA.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Νίκο, το γεγονός πως ο υπολογιστής δούλεψε και έκλεισε είναι 100% υπερθέρμανση.

Μην τον ξανανοίξεις και μην δοκιμάσεις τίποτε άλλο πριν βάλεις νέα πάστα. Η παλιά πάστα είναι εντελώς άχρηστη. Καθάρισέ την εντελώς, αγόρασε ένα σωληνάριο με νέα πάστα, και μετά κοιτάς τι γίνεται με τις μνήμες.

Nikos Paoki απάντησε πριν 9 έτη

Γεια σας εβαλα την παστα.Ο υπολογιστης οταν ανοιγει δεν αναγνωριζει τις RAM στις θεσεις που ηταν(δευτερη-τεταρτη) και βγαζει τον χαρακτηριστικο ηχο,παρολο αυτα τις αναγνωριζει στις αλλες θεσεις αλλα δε δεχνει τιποτα στη οθονη.Τι μπορει να συμβαινει?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Έχω μια ανησυχία μήπως έτσι όπως τον δούλεψες πριν χωρίς σωστή πάστα, και έσβησε από την υπερθέρμανση, έπαθε όντως ζημιά ο επεξεργαστής ή και η μητρική.

Είναι βέβαια ένα ακραίο σενάριο, αλλά αφού δούλεψε πριν και άρχισε αφότου έσβησε να μην λειτουργεί, δεν είναι εντελώς απίθανο.

Nikos Paoki απάντησε πριν 9 έτη

Για αυτο πως μπορουμε να σιγουρευτουμε?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Ανέφερες πως έκανε κάποιο ήχο η μητρική σου. Δες αυτόν τον οδηγό, μήπως αναγνωρίσεις το συνδυασμό και σε βοηθήσει.

Αν αυτό δεν βοηθήσει, ο μόνος τρόπος είναι να το πας σε τεχνικό που μπορεί να δοκιμάσει άλλη μητρική ή άλλο επεξεργαστή.

Vaios Kostakis απάντησε πριν 9 έτη

psiktra cpu!!!! mou pirane 70 evro i apateones!!

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Βάιε, παρακαλώ να απαντάς σε ερωτήσεις άλλων αν έχεις να συνεισφέρεις κάτι ουσιαστικό. Αυτό δεν βοηθάει σε τίποτα τον Νίκο.