Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΠροβλημα στο Boot των Win
Vaggelis Patouras ρώτησε πριν 10 έτη

Φιλε αγγελε μπορεις να μου πεις πως απενεργοποιω το boot που μου κανει στα win 7 που ειχα βαλει σε ενα δευτερο δισκο και τωρα που τον εβγαλα απο πανω τελειως αυτον το δισκο δεν με παει κατευθειαν στα win XP που εχω αλλα με ρωταει πια win θελω να επιλεξω Πως θα το σβησω ολο αυτο και να μπαινει κατευθειαν στα win xp????

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Καλησπέρα Βαγγέλη.

Θα πρέπει, με το CD εγκατάστασης των Windows XP, να μπεις στο Recovery Console. Δες εδώ.

Όταν φτάσεις στη γραμμή εντολών (στο βήμα 6 του παραπάνω οδηγού), θα γράψεις την εντολή fixmbr. αυτό είναι αρκετό, κάνεις reset τον υπολογιστή και είσαι εντάξει.

Vaggelis Patouras απάντησε πριν 10 έτη

Ολα τέλεια Αγγελε ομως εχω 2 CD boot με win profesional και κανενα απο τα 2 δεν με παει στην τριτη εικονα του παραδειγματος για να εμφανιστει και να πατησω το πληκτρο R να μπορεσω να ανοιξω το Recovery Console να κανω την επιδιωρθωση. Δεν πειραζει ειμαι λιγο ατυχος,,, Παντως σε ευχαριστω πολυ για ολα και εχω να σου πω οτι το Pcsteps.gr ειναι οτι καλυτερο εχω δει απο βοηθεια μεχρι σημερα.!!!!

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Αν πας να ξεκινήσεις εγκατάσταση δεν σου βγάζει την επιλογή? Εντύπωση μου κάνει.

Δηλαδή τι οθόνη σου βγάζει?

Vaggelis Patouras απάντησε πριν 10 έτη

Τα windows Αγγελε ηταν σπασμενα και για αυτο δεν με πηγαινε στην εντολη που μου ειπες. Για να μην εκνευριστω λοιπον αλλο ,, του εκανα ενα ωραιοτατο format και παει και πολυ καλυτερα απο πριν. Παντως σε ευχαριστω πολυ για ολα ηταν ολα πολυ κατατοπιστικα και να ξερεις εχω ηδη προωθηση σε φιλους το site.!!!!!!!!!!