Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsπροβλημα στο format
Mike Pervolarakis ρώτησε πριν 8 έτη
γεια σας,
στο παλιο μου pc αποφασισα να κανω format σημερα αφου εβαλα το ubuntu στο usb stick μου με το rufus το εβαλα στο pc ανοιξα το boot menu εβαλα σαν πρωτη επιλογη Boot το stick μου εκανα esc και save και μετα το pc μου εβγαλε μια μαυρη οθονη με μια ασπρη παυλα να αναβοσβεινει το αφησα εκει κανα μισαωρο μπας και αρχισει η εγγατασταση αλλα τπτ καμια ιδεα?

7 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα Μιχάλη,

Έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις το στικάκι σε άλλο υπολογιστή, να επιβεβαιώσεις αν γράφτηκε σωστά?

Mike Pervolarakis απάντησε πριν 8 έτη

ε, εχω 2 pc το καλο μου και το παλιο στο καλο μου δεν θελω να το πολυπειραζω αλλα στον παλιο κανω οτι θελω. μηπος επειδη το pc ειναι παλιο (win xp) επρεπε να κανω καπια αλλη ρυθμιση πριν βαλω σαν επιλογη του boot το stick?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Επιβεβαίωσε πρώτα αν λειτουργεί το στικάκι στον άλλο υπολογιστή, όχι για να κάνεις εγκατάσταση, ίσα για να δεις αν κάνει boot, για να ξέρουμε αν φταίει το στικάκι ή οι ρυθμίσεις του BIOS στον παλιό υπολογιστή.

Mike Pervolarakis απάντησε πριν 8 έτη

στο αλλο πσ μια χαρα λειτουργει

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Υπάρχει μια πιθανότητα επειδή είναι παλιός ο υπολογιστής να μην μπορεί να κάνει σωστά Boot από το USB και να πρέπει να χρησιμοποιήσεις DVD. Πριν μερικά χρόνια δεν ήταν τόσο στάνταρ οι προδιαγραφές όπως είναι σήμερα.

Δες πάντως αν υπάρχει στο BIOS κάποια επιλογή με όνομα σαν USB Legacy ή κάτι σχετικό, και ενεργοποίησέ τη να δεις αν θα σου κάνει διαφορά.

Mike Pervolarakis απάντησε πριν 8 έτη

Οκ σε ευχαριστω, βασικα ακυρο για φορματ σημερα πηγα να τον ανοιξω και ενω τροφοδωτει με ρευμα τα περιφεριακα αυτα δεν λειτουργουν…. δηλαδη η οθονη περνει ρευμα απο το κουτι αλλα δεν ανταποκρινετε το ιδιο και το πληκτρολογιο καμια ιδέα?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Όταν λες δεν ανταποκρίνεται η οθόνη? Δείχνει πως παίρνει σήμα αλλά δεν εμφανίζει εικόνα?

Δες αυτόν τον οδηγό για να ψάξεις τι φταίει.