Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΤΟ MS TEAMS
PERAKIS ALEX ρώτησε πριν 6 μήνες

Καλημέρα σας,
αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Στην εφαρμογή του MS Teams υπάρχουν διαστήματα που δεν υπάρχει ο αναμενόμενος συγχρονισμός μεταξύ του ήχου και της εικόνας των συνομιλητών μου. Αυτό δεν συμβαίνει σε κάποιον από τους συνομιλητές, αλλά μόνο σε εμένα. Δοκίμασα άλλο λάπτοπ και δεν υπάρχει όντως κάποιο θέμα. Τι μπορεί να φταίει? 
LENOVO IDEAPAD 500
i5 6200u
RAM DDR3 16GB

2 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 6 μήνες

Καλησπέρα, μήπως εκείνη τη στιγμή το σύστημα σου χρησιμοποιεί όλη την επεξεργαστική ισχύ και δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του Teams? Άνοιξε τη διαχείριση εργασιών και δες πόσο επεξεργαστική ισχύ καταναλώνεις τις στιγμές που παρατηρείς τα "κολλήματα".

PERAKIS ALEX απάντησε πριν 6 μήνες

Καλημέρα σας,
από ότι είδα, σχεδόν σε όλες τις κλήσεις η χρήση είναι στο 45% πάνω κάτω και η ταχύτητα του επεξεργαστή στα 2,7 GHz. Υποτίθεται ότι ο i5 6200U μπορεί να συγχρονίσει μέχρι Up to 2.80GHz
Αυτό το θέμα παρατηρείται μόνο στiς ομαδικές κλήσεις και δεν είναι μόνιμο.
Το συνηθέστερο σενάριο είναι αυτό το γεγονός να συμβαίνει όταν υπάρχει μετάβαση από την κοινή χρήση οθόνης του καθηγητή στα παράθυρα με τις ανοικτές κάμερες των φοιτητών. Τότε υπάρχει τεράστιο θέμα.
Να επισημάνω ότι η ταχύτητα Internet είναι άριστη στα 110Mbps
Κατά τα άλλα, πρόσφατα, επειδή κάνω και έντονο Multitasking πρόσθεσα και μία extra RAM της Kingston και την τοποθέτησα στο Slot 1 και την ήδη υπάρχουσα RAM την έβαλα στο Slot 2.
Πάντως από θέμα Drivers είμαι up to date σε όλα.