Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΠροβλημα συνδεσης 2 οθονων (vga,hdmi) σε geforce 9800gt
BoB_Destro . ρώτησε πριν 8 έτη

Το προβλημα μου ειναι το εξης.Τις προαλλες αγορασα ενα καλωδιο hdmi ωστε να συνδεσω το pc με την τηλεοραση,αφου εκανα τις απαραιτητες ρυθμισεις (win+p - αναπαραγωγη) η τηλεοραση συνεχιζε να μη παιρνει σημα.Μετα απο πολυ κοπο αποσυνδεσα το vga απο την οθονη του pc και αφησα μονο την hdmi και μετα απο επανεκινηση η τηλεοραση εδειχνε κανονικα,ομως οταν παλι εβαζα το vga χανοταν το σημα hdmi και ανοιγε η οθονη του pc.Δοκιμασα διαφορες ρυθμισεις χωρις αποτελεσμα οποιος γνωριζει κατι θα με βοηθουσε πολυ.
* Εχω τους τελευταιους driver της καρτας γραφικων
* windows 10 64bit

6 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Ίσως η τηλεόραση να μην μπορεί να δουλέψει στην ανάλυση της οθόνης σου. Δοκίμασε επέκταση ή προβολή ή δοκίμασε άλλη ανάλυση στην οθόνη σου.

BoB_Destro . απάντησε πριν 8 έτη

Δοκιμασα και με αλλη οθονη υπολογιστη,και με αλλη τηλεοραση καθως και διαφορετικες αναλυσεις!
παρ'ολα αυτα θα δοκιμασω παλι γιατι δεν το ειχα σκεφτει ετσι.Οταν κανω επιλογη αναπαραγωγης μου εμφανιζει 2 οθονες στις ιδιοτητες. Μια του υπολογιστη (vga) και μια θυρα dvi στην οποια δεν εχω τιποτα συνδεδεμενο.Την hdmi παντως με τιποτα,μονο αν την συνδεσω μεμονομενα!

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Δοκίμασε και από περιέργεια να κάνεις boot μόνο με το hdmi και την tv και μετά να συνδέσεις και την οθόνη του υπολογιστή.

BoB_Destro . απάντησε πριν 8 έτη

Το εχω κανει και χανει το σημα η tv και δειχνει μονο στην οθονη του pc.πιστευω πιθανοτατα δεν θα αφηνει η καρτα γραφικων 2 συνδεσεις ωστε να μην υπερφορτωνεται.δεν μπορω να βρω αλλη λυση.σ'ευχαριστω πολυ παντως για την βοηθεια!

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Λίγο που το έψαξα βρήκα και άλλους να έχουν θεματάκια με την συγκεκριμένη κάρτα και με dual monitor. Σαν τελευταία λύση δοκίμασε να χαμηλώσεις τις αναλύσεις μήπως και γίνει τίποτα

BoB_Destro . απάντησε πριν 8 έτη

θα το δοκιμασω :) να σαι καλα και παλι για την βοηθεια σου φιλαρακι μου!