Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΠροβλημα συνδεσης ''D-LINK Wireless N300 Range Extender'' με ''HOL_ZTE_4'' modem.
Ιωάννης Χαράλαμπος ρώτησε πριν 8 έτη

Χαιρεται.Πραγματοποιω συνδεση του repeater με το modem,η οποια δειχνει να γινεται κανονικα,αλλα παρολα αυτα δεν εχω προσβαση στο ιντερνετ.Διαβαζω σχολια στο διαδικτυο οτι δεν υποστηριζει zte modems και τα λοιπα,ομως εχω δει να αναφερουν-οχι για το εν λογω repeater-οτι αν πειραξεις καποιες ρυθμισεις μπορεις να καταφερεις να το συνδεσεις.Εαν πραγματι υπαρχει αυτη η δυνατοτητα θα ηθελα-εφοσον γνωριζεται-να μου παραθεσετε λεπτομερεις οδηγιες για τη υλοποιηση της συνδεσης.Τελος,εαν δεν ειναι εφικτο κατι τετοιο,θελω να ρωτησω,το repeater ''http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wa850re-300mbps-universal-wireless-n-range-extender-p-PER.612508'' που προτεινεται εσεις σε οδηγο σας,ειναι εγγυημενο οτι συνδεεται με zte modems;Κανω την ερωτηση προκειμενου να γνωριζω,αν ειναι να προχωρησω στην αγορα του να μην πεταξω αδικα χρηματα και αυτο γιατι απο σχολια αλλων χρηστων του συγκεκριμενου extender,διαβαζω πως ουτε αυτο δεν συνδεεται με zte routers,αλλα μονο-οπως επισημαινω παραπανω-εαν πειραξεις καποιες ρυθμισεις.Ευχαριστω και περιμενω μια απαντηση για οτι σας ρωτησα.

4 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Τα είδα και εγώ τα σχόλια, δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν. Το manual του repeater είναι εδώ

http://www.dlink.com/-/media/Consumer_Products/DAP/DAP%201320/Manual/DAP_1320_Manual_EU.pdf

Νομίζω ότι το router σου έχει wps πληκτρό, όποτε ίσως πρώτα να δοκιμάσεις με αυτό τον τρόπο.

Να σε καθοδηγήσουμε σε κάτι, δεν γίνεται, ουσιαστικά τα βήματα που έχει το manual θα σου λέγαμε να κάνεις.

Ιωάννης Χαράλαμπος απάντησε πριν 8 έτη

Εν τελει αν δε γινει κατι,αυτο που προτεινεται εσεις θα με καλυψει ή οχι;

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Από τη στιγμή που δεν έχουμε δοκιμάσει προσωπικά, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τη συμβατότητα. Από τα σχόλια των αγοραστών φαίνεται πως θα λειτουργήσει, αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να γνωρίζουμε.

Πάντως αν βάλεις powerline με WiFi θα έχεις μεγαλύτερη πιθανότητα συμβατότητας. Απλά θυμίσου πως πρέπει να μπουν απευθείας στην πρίζα, όχι σε πολύπριζο.

Ιωάννης Χαράλαμπος απάντησε πριν 8 έτη

Εγινε,ευχαριστω για τις απαντησεις.