Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Διάφοραπροβλημα συνδεση tv με home cinema

toshiba 65ua2063dg 65 4k  εχω ενα set home cinema lg παλια η συνδεση γινοταν με optical σε αυτη την τηλεοραση  γινεται συνδεση και μετα  αποσυνδεση. Μπορεις να μου πεις τι να κανω να παρω ενα ενισχυτη και ποιον home cinema; Nα μην ξεφυγουμε

8 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα Δημήτρη, δουλεύει καθόλου ή αμέσως αποσυνδέεται?

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Δημήτρη, υπάρχει το ενδεχόμενο να είναι ελαττωματική η οπτική θύρα της τηλεόρασης σου από τη στιγμή που η παλιά λειτουργεί...σε κάθε περίπτωση η οπτική θύρα είναι σχετικά εγκατελειμμένη πλέον. Ίσως είναι καλύτερα να πάρεις έναν ενισχυτή home cinema που να μεταφέρει τον ήχο μέσω HDMI. Πες μας πόσα περίπου χρήματα θες να δώσεις και εάν τα ηχεία που έχεις στον ενισχυτή της LG έχουν απλά καλώδια για τη σύνδεση, ή κάποιο ειδικό βύσμα..καλύτερα στείλε μας μία φωτογραφία ή ακριβώς το μοντέλο τους..

 

Δεν θα ήθελα να ξεπεράσω τα 300€

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Δημήτρη, ο Yamaha HTR-2067 είναι στα λεφτά που κινείσαι, έχει εισόδους και εξόδο HDMI, οπότε λογικά θα σου κάνει. Δυστυχώς δεν ξέρω όμως αν θα μπορέσεις να συνδέσεις το subwoofer σου, που έχει βύσμα και όχι σκέτα καλώδια..

Anga HDMI female - HDMI / RCA / Toslink female (CHM-A3) με κάποιο τέτοιο μετατροπέα υπάρχει περίπτωση να λυθεί το πρόβλημα;

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Πιθανόν να δουλέψει...σε μερικά σχόλια που είδα, αν στις εξόδους Hdmi της τηλεόρασης γράφει (in) και στην optical (out) τότε μάλλον η συσκευή αυτή δεν θα λειτουργήσει..