Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟΥ Ή ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ;;
Panos NSHELLAS ρώτησε πριν 6 έτη

Γεια σας. Εχω  2 θεματα ξεχωριστα που αντιμετωπιζω καθως ειναι 2 τα Desktop που θελω να αναφερθω.
Εν ολιγεις μου χαρισαν ενα Desktop προσφατα και επειχηρησα να κανω και τα 2 (δυο) λειτουργικα και κρατωντας ως κυριο αυτο με τα καλυτερα επανω, αποτελεσμα.. στο 1ο να μην εχω ηχο και στο 2ο να μην μου αναβει η οθονη.
1)Στο 1ο με τον ηχο, δεν ξερω τι αλλο μπορω να κανω πριν το παω στον τεχνικο, δεδομενου οτι ειναι συνδεδεμενα τα ηχεια κανονικα και παρ'ολα αυτα στα Windows μου βγαζουν το μυνημα οτι ειναι αποσυνδεδεμενο το καλωδιο, ενω δεν ειναι, επισης συνδεοντας απο πισω το βυσμα κανει και το χαρακτηριστικο γρατσουνισμα στα ηχεια που σημαινει,οτι σημαινει..             και,
2)Στο 2ο μηχανημα που θελησα να κρατησω εφεδρικο, εδω η πλακα ειναι οτι η μητρικη, ειναι αυτη που ειχα μεχρι προτεινος και που λειτουργουσε θαυμασια με on board γραφικα αλλα τωρα για καποιο λογο ο υπολογιστης αναβει, τα ανεμιστηρακια καθως και τα πρωτα μπιπ ελεγχου τα εκτελει κανονικα,αλλα η οθονη παραμενει μαυρη, οχι no signal. Τελος εδω βασικα να αναφερω οτι στις πρωτες 2 αποτυχημενες φορες που συνδεσα τον υπολογιστη αναβε και μετα απο λιγο εσβηνε, ο οδηγος σας σε αλλο αρθρο μου εδωσε να καταλαβω οτι ηταν θεμα ψυκτρας-επεξεργαστη.
Αυτα, δεν ξερω τι αλλο να κανω, αν εχετε καμια ιδεα και μπορειτε απο χρονο στειλτε μου μια απαντηση σας ευχαριστω για την ολη βοηθεια που ηδη εχετε παρεχει, καλη συνεχεια..
                                                                     Με Εκτιμηση:
                                                             Ελευθεριου Παναγιωτης

1 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Παναγιώτη,
1)Αρχικά κατέβασε ξανά τους drivers ήχου της μητρικής σου, αν υπάρχουν. Στη διαχείριση συσκευών εμφανίζει κάποιο κίτρινο θαυμαστικό; Επίσης, είσαι σίγουρος ότι στις ρυθμίσεις ήχου έχεις επιλέξει τη σωστή έξοδο ήχου;
2)Η οθόνης του BIOS εμφανίζεται ή από την αρχή υπάρχει μαύρη εικόνα;