Αναστασία Παπαδοπούλου ρώτησε πριν 10 έτη

ΓΕΙΑ! εχω ενα λογαριασμο στο gmail που μου κλειδωσε δεν ξερω πως και δεν μπορω να τ ανοιξω..τ διεγραψα και μετα απο μια ωρα τ ξανανοιξα ..θυμαμαι τον νεο κωδικο που του εβαλα αλλα δεν το δεχεται ..και απλα δεν μου ενεργοπoιει την ρυθμιση γ να μ στειλει νεο κωδικο επαληθευσης στο δευτερο email pou t eixa kataxorisei γτ λεει οτι πρεπει να εχω προβαση στ λογαριασμο γ 4 μερες......υπαρχει περιπτωση να μου τ εχει κλειδωσει καποιος αλλος; και καποιος τροπος να το ανοιξω; τις τελευταιες μερες το GMAIL με δυσκολια μου ανοιγει τouς λογαριασμους μ και ας πληκτρολογω σωστα τα στοιχεια!

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Καλησπέρα Αναστασία,

Όταν λες πως σου κλείδωσε ο λογαριασμός, τι ακριβώς μήνυμα σου βγάζει?

Το κλείδωμα στο έβγαλε αφού τον διέγραψες και τον ξανάνοιξες?

Θυμάσαι να έβαλες το email και τον κωδικό σου σε κάποια σελίδα εκτός του Gmail? Δεν αποκλείεται να έχεις πέσει θύμα phishing, και να σε ξεγέλασε κάποιος τρίτος για να κλέψει τα στοιχεία σου.

Όταν λες πως έχεις προβλήματα με τους λογαριασμούς σου, πόσους λογαριασμούς έχεις στο Gmail? Γιατί αν εντελώς διαφορετικοί λογαριασμοί σου βγάζουν το ίδιο πρόβλημα, το πρόβλημα είναι από μεριάς σου, όχι από μεριάς του Gmail.

Αναστασία Παπαδοπούλου απάντησε πριν 10 έτη

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ο κωδικός πρόσβασης που καταχωρίσατε είναι εσφαλμένα. ; Αυτό ακριβως το μηνυμα μου βγαζει αλλά τα στοχεια που δινω είναι σωστα! Ναι το διεγραψα...Εβαλα νέο κωδικο ...μου τ ανοιξε -το εκλεισα και μετα από καμια ωρα ξαναμπηκα με τον ιδιο..το επομενο πρωι όμως δεν με εβαζε με τα ιδια στοιχεια!!

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Όταν σου επιτρέψει, κάνε αίτηση για αλλαγή κωδικού στο άλλο email.