Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΠροβολή Οθόνης Σπασμένου Κινητού στο PC
Stelios Korompilias ρώτησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα σε όλους,
Έχω το Samsung Galaxy J7 2017 και επειδή μου χάλασε η οθόνη του (δεν φαίνεται τίποτα απολύτως) είπα να μην το φτιάξω και πήρα άλλο. Αγόρασα καινούργιο τηλέφωνο, άλλαξα τη SIM αλλά οι περισσότερες επαφές είναι στη συσκευή και ψάχνω τρόπο να τις περάσω στο καινούργιο. Όταν συνδέω το J7 στο PC το αναγνωρίζει κανονικά άλλα δεν μου βγάζει τα αρχεία γιατί πρέπει να πατήσω αποδοχή από το κινητό. Βίντεο, μουσική κλπ τα 'χω στην κάρτα μνήμης, οκ , το θέμα μου είναι οι επαφές.. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω μεταφορά επαφών χωρίς να χρειαστεί να πατήσω κάτι στο παλιό τηλέφωνο; Με κάποιο πρόγραμμα ίσως; Ειδάλλως αν είναι απαραίτητη η αποδοχή, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι αν κάποιος που έχει το J7, γίνεται να το βάλει στον υπολογιστή του και να μου στείλει ένα screenshot ώστε να δω σε ποιο σημείο της οθόνης γράφει αποδοχή.
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!! 

2 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Στέλιο, δυστυχώς δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι εσύ, ακόμα και να ξέρεις σε ποιο σημείο να πατήσεις, το πιο πιθανό είναι η αφή στην οθόνη σου να μην λειτουργεί...πάντως δοκίμασε με ένα φακό να δεις εάν φαίνεται έστω και κάτι αχνό στην οθόνη σου..Οι επαφές σου όμως μήπως βρίσκονται συγχρονισμένες στον gmail σου? Στην τελική, εάν οι επαφές σου είναι σημαντικές, απευθύνσου σε κάποιο τεχνικό, λογικά θα μπορεί να βοηθήσει..

 

Stelios Korompilias απάντησε πριν 3 έτη

Γεια σου Γιώργο,
Αρχικά θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την απάντηση σου!! Το δοκίμασα αυτό με το φακό αλλά δεν διακρίνεται κάτι. Πως μπορώ να δω εάν οι επαφές μου βρίσκονται συγχρονισμένες στο gmail μου;; Εν τω μεταξύ, προσπάθησα να προβάλω την οθόνη του κινητού από τον υπολογιστή έτσι ώστε μπορέσω να δω τις επαφές μου, να τις γράψω σε ένα χαρτί και να τις περάσω στο καινούργιο άλλα αντιμετώπισα προβλήματα. Είδα την ενότητά σας ''Προβολή Οθόνης Android στον Υπολογιστή Μέσω Εφαρμογής'' και προσπάθησα με το Vysor, έκανα την εγκατάσταση του προγράμματος όπως και των ABD Drivers κανονικά στον υπολογιστή άλλα κατά την εγκατάσταση της επέκτασης στο Chrome, μου βγάζει πως το WebGL δεν υποστηρίζεται και επίσης απ' ότι φαίνεται δεν είχα ''ξεκλειδώσει'' τις επιλογές προγραμματιστή όσο ακόμη το κινητό ήταν λειτουργικό γιατί όταν το συνδέω στον υπολογιστή και ανοίγω το Vysor δεν το αναγνωρίζει. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος προβολής του κινητού μέσω υπολογιστή;;