Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: LinuxΠροβολη αρχειων απο μεταφορα-αντιγραφη απο linux σε win
Sony Epcison ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπερα σας.αυτο που θελω να ρωτησω ειναι πως μπορω να δω τα αρχεια που μεταφερονται απο το linux στα win.τι εννοω...επιδη μου αρεσουν οι πειραματισμοι σε οτι νεο υπαρχει βρηκα εδω εναν οδηγο για το πως θα σωσετε τα αρχεια σε περιπτωση που σεν ανοιγουν τα win.κατεβαζω το live mint καιω το iso,το τρεχω,ολα καλα,κανω δοκιμη σε ενα .mp4 video me copy(οσο ειμαι μεσα στο περιβαλον του mint) μετα παταω paste σε ενα αδειο φλασακι που ειχα.βγαινω  απο το μιντ,μπαινω στα win,βαζω το φλασακι και ειναι αδειο,σαν να μην εγινε δλδ ποτε η αντιγραφη,και αν εγινε η αντιγραφη πως μπορω να δω το αρχειο που αντιγραφτηκε?

3 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Είναι προσβάσιμο το στικάκι από το Mint το άνοιξες;

Sony Epcison απάντησε πριν 8 έτη

ναι το αρχειο εμφανιζεται στο μιντ,αλλα εγω θελω την προβολη τους στα win και οχι στο μιντ γιατι το μιντ θα το δουλεψω μονο σε περιπτωση κρασαρισματος των win μιας και ειναι το κυριο λειτουργικο μου.οποτε αν γινει το κρας στα win πως θα επαναφερω οποιοδηποτε αρχειο που με ενδιαφερει π.χ.φωτο,βιντεο και να ειναι εμφανισιμο στο περιβαλλον των win?

fujitsuA530 απάντησε πριν 8 έτη

Το φλασάκι σου ποιο σύστημα αρχείων έχει; FAT32 ή Ext4; Αν του έκανες φορμάτ μέσα από το λίνουξ σε ext4, λογικό είναι να μην το διαβάζουν τα windows. Επίσης είναι δυνατόν εξαρχής το φλασάκι να είχε κάποιο πρόβλημα και να κρύβει αρχεία και φακέλους από τα windows. Αν δεν δείχνει αρχεία, αλλά η διαθέσιμη χωρητικότητα που δείχνει είναι μικρότερη από τη συνολική, πάει να πει ότι υπάρχει πρόβλημα. Και στις δύο περιπτώσεις θα πρέπει να του κάνεις format σε fat32 μέσα από τα windows.