Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/Tabletπροβολη οθόνης κινητού στον υπολογιστή μέσω εφαρμογών
Aggeliki Androutsopoulou ρώτησε πριν 1 έτος

γεια σας! Θέλω να βλεπω την οθόνη του κινητου μου στον υπολογιστή και εχω κατεβασει κάποιες εφαρμογές'Εχω το air droid που λέει ότι προβάλλει την οθόνη του κινητού στον υπολογιστή και έχω βρει από το πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή την εκδοση desktop του air droid και εχω βρει το κουμπί που λέει mirroring ομως δεν έχει αντίστοιχο κουμπί στην εφαρμογή.Μήπως εγώ δεν το βρίσκω ή κάτι δεν κάνω σωστά;Δοκίμασα το team viewer που λέει ότι προβαλλει την οθόνη του κινητού στον υπολογιστή αλλά δεν τα καταφερα.Δοκίμασα το vysor αλλά πάλι δεν τα κατάφερα.

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλημέρα Αγγελική! Μερικές συσκευές Windows έχουν ενσωματωμένη επιλογή για mirroring, μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Στο κινητό σου θα κάνεις αναζήτηση τις ρυθμίσεις για cast.

Aggeliki Androutsopoulou απάντησε πριν 1 έτος

γεια σας!Τελικα το vysor για απομακρυσμενη προβολη οθονης κινητου στον υπολογιστη δουλεψε με το καλωδιο usb.Τωρα για ασυρματη προβολη του κινητου στον υπολογιστη εχω το air droid.Εχω βρει στον υπολογιστη τηυν ιστοσελιδα του air droid και το κουμπι που κανει mirroring,συνδεεται στο air droid του υπολογιστη, αλλα για να κανει mirroring θέλει να ενεργοποιησω τις ρυθμισεις για mirroring στο air droid του τηλεφωνου. Αυτο λεει οταν εμφανιζει την οθονη για mirroring,αλλα τέτοιο κουμπι που να εχει ρυθμισεις mirroring στην εφαρμογη δεν υπαρχει.Προσπάθησα και με τισ ρυθμισεις του τηλεφωνου να κανω μεταδοση σε εξωτερικη συσκευη,αλλα βρισκει μονο τηλεορασεις.Νομιζω οτι ο υπολογιστης μου δεν ειναι συμβατος με τη μεταδοση του τηλεφωνου.Υπαρχει τροπος να προβαλω την οθονη του κινητου στον υπολογιστη ασυρματα μεσω air droid;

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ το συγκεκριμένο εργαλείο, οπότε δεν είμαι σίγουρος. Το εικονίδιο για το mirroring εμφανίζεται αυτόματα σε όλες τις εφαρμογές, όταν υποστηρίζεται. Δεν κάνεις εσύ κάτι παραπάνω.