Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΠροβολη φακελων & αρχειων
dimitx ρώτησε πριν 7 έτη

Εχω win8.1. Θελω να γινει συγκεκριμενη προβολη φακελων & αρχειων σε π.χ. ''Μεγαλα Εικονιδια'', λιστα, λεπτομερειες κ.λπ, αλλα να μην αλλαζει η επιλογη μου καθε τοσο. Ψηλα επανω στην μπαρα στο ''Προβολη'' τικαρω την επιλογη που θελω, αλλα σε καποιο χρονικο διαστημα γυριζει παντα στο ''Λεπτομερειες''. Επισης αν υπαρχει μαζικη μετατροπη προβολης φακελων & αρχειων. Ευχαριστω!

6 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα!!!

Πήγαινε στον αρχκό φάκελο του δίσκου και επέλεξε τον τύπο προβολής που θες. Μετά πήγαινε στην καρτέλα προβολή --> Επιλογές --> Αλλαγή επιλογών --> Προβολή --> Εφαρμογή σε φακέλους.

dimitx απάντησε πριν 6 έτη

Αυτο κανω συνεχεια και εχω βαρεθει να το κανω πια. Την επομενη η την μεθεπομενη μερα ξανα τα ιδια επιστρεφει παντα στην προβολη ''Λεπτομερειες''. Υπαρχει καποια ριζικη λυση. (Εγω θελω παντα την επιλογη ''Μεγαλα εικονιδια''). Ευχαριστω!

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 6 έτη

Η συγκεκριμένη ρύθμιση έπρεπε να είναι μόνιμη. Σε εμένα δεν αλλάζει ποτέ αυτόματα στην προεπιλογή.
Και στη βοήθεια της Microsoft αυτή τη μέθοδο αναφέρει ως μόνιμο τρόπο να αλλάξεις την προβολή. 
Μήπως έγινε κάποιο update και έτυχε να επιστρέψει στην αρχική προβολή; 

dimitx απάντησε πριν 6 έτη

Οχι, δεν εγινε κατι & ξερω οτι κι η microsoft αυτο προτεινει. Εχω ψαξει γι αυτο πολυ χωρις αποτελεσμα. Οι γνωσεις μου δεν ειναι ιδιαιτερες. Ισως καποια εντολη στη γραμμη εντολων η στο μητρωο? Ευχαριστω!

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Δοκίμασε να κάνεις ένα φρεσκάρισμα στα Windows, δεν αποκλείεται να βοηθήσει.
https://www.pcsteps.gr/1291-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%8C%CF%81%CE%B8%CF%89%CF%83%CE%B7-windows-7-8-10-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-format/
Το να χρησιμοποιήσεις κάποια άλλη μέθοδο δεν είναι βέβαιο πως θα βοηθήσει, αφού και η κανονική ρύθμιση μετά από λίγες ημέρες επανέρχεται.

dimitx απάντησε πριν 6 έτη

Ευχαριστω πολυ!