Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΠρογραμματισμενη επαννεκινιση windows
Xristos Kokkinos ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα, εδω και 2 μέρες το λαπτοπ μου (windows 10) ανα περίπου μιση ωρα μου δείχνει ειδοποιήση οτι το pc υπαρχει προγραμματισμενη επαννεκινιση του λαπτοπ μου για καποιες ενημερώσεις.. Και ενώ το εχω αφήσει 2 φορές να κανει επανεκιννιση και να κανει τις ενημερώσεις, παλι μετα απο μιση ωρα περιπου μου κανα λεει οτι εχει προγραμματιστει επαννεκινιση.. Παιδια χρειαζομαι λυση γιατι ειναι πολυ ενοχλητικο να σταματαω τις εργασιες μου καθε μιση ωρα για να επαννεκινισω !

3 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Χρειάζομαι περισσότερες πληροφορίες. Τις περνάει τις ενημερώσεις και βγάζει ειδοποίηση για νέες; Δεν τις περνάει καν και το κάνει για την ίδια;

Xristos Kokkinos απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπερα και παλι! Πηγαίνω στις ρυθμισεις ενημερωση κ ασφαλεια και μου γραφει πανω πανω : Υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις : HP - Other hardware - HP Wireless Button Driver. - • Αναβάθμιση στα Windows 10 Home, έκδοση 1511, 10586. .. Στη συνέχεια μου γραφει εχει προγραμματιστει επανεκκινιση ωστε να γινουν αυτα τα update. Και ενω τον έχω αφήσει να κανει επανεκκινιση και την προγραμματισμενη ωρα και απο τη λειτουργια Ενημέρωση και επανεκκινιση δεν κανει αυτα τα update. ! Το μόνο π καταφέρνω ειναι απο το advanced settings να μην κανει επανεκκινιση την καθορισμενη ώρα και να με ρωτάει γιατι έχω πρόβλημα με τα online παιχνιδια. !

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Εκεί που βλέπεις τα προγραμματισμένα updates, έχει μια επιλογή που γράφει επανεκκίνηση τώρα, επίλεξε την και παρακολούθησε την οθόνη τι ακριβώς κάνει πριν κάνει την επανεκκίνηση και τι μετά την επανεκκίνηση.