Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Προγράμματα / SoftwareΠρογραμμα αρχειοθετισης μουσικης
Vasilis Psaras ρώτησε πριν 4 έτη

Καλημερα..καθημερινα κατεβαζω 10-20 αρχεια καραοκε στον υπολ/στη... θελω ομως να αποθηκευονται και σε δευτερο υπολ/στη(δεν το δουλευω συχνα) με την αρχειοθετιση που κανω στον πρωτο υπολ/στη.Υπαρχει καποιο προγραμμα η τροπος να αποθηκευονται και στο δευτερο υπολ/στη, ωστε να μη κανω διπλο κοπο αντιγραφης/επικολλησης κ.λ.π.....ευχαριστω

4 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Βασίλη

Θα μπορούσες να δημιουργήσεις ένα προσωπικό cloud και να συγχρονίζεις τα αρχεία στους υπολογιστές που σε ενδιαφέρουν. Οδηγίες θα βρεις εδώ.

Φυσικά, το ίδιο μπορεί να γίνει και με cloud υπηρεσίες όπως το OneDrive και το Google Drive, αν έχεις συνδρομή σε μεγάλο αποθηκευτικό χώρο.

Πέρα από αυτή τη λύση, θα μπορούσες να κάνεις κοινόχρηστο τον δίσκο στον υπολογιστή και να βλέπεις τα αρχεία από τον άλλον υπολογιστή χωρίς να χρειάζεται αντιγραφή.

Vasilis Psaras απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπερα Γιωργο....επειδη η μουσικη καραοκε ειναι γυρω στα 70-80 γιγα,και θα μεγαλωσει πολυ γρηγορα....εκεινο που με ενδιαφερει βασικα ειναι, οταν κατεβαζω τα καθημερινα καραοκε, και τα τοποθετω στους αναλογους υποφακελους (ο κεντρικος φακελος ΚΑΡΑΟΚΕ χωριζεται σε πολλους υποφακελους) αυτοματα να αποθηκευονται και σε αλλο σκληρο....πιστευω να γινομαι κατανοητος.Ποια περιπτωση δωρεαν να προσπαθησω..

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Σε αυτήν την περίπτωση μπορείς να δοκιμάσει την πρώτη λύση που πρότεινα παραπάνω για τη δημιουργία προσωπικού cloud μέσω του οποίου θα γίνεται συγχρονισμός σε όλους τους δίσκους. 

Vasilis Psaras απάντησε πριν 4 έτη

Ευχαριστω για το χρονο σου..θα προσπαθησω.