doureios85 . ρώτησε πριν 1 έτος
Καλημέρα σας. Έχω έναν υπολογιστή εδώ λίγο αρχαίο για τα σημερινά δεδομένα. Σχεδόν μουσειακό έκθεμα 2πυρινο περίπου 12 χρονών οπότε για αναβάθμιση λογισμικού ούτε λόγος. Έχει επάνω τα 7αρια ουλτιμειτ που λογικά είναι σπασμένα. Πάω να κάνω εγκατάσταση γλώσσας με τον μανουαλ τροπο μιας και ο αυτόματος τρόπος μου βγάζει για ένα αρχείο make sure you typed the name correctly and then try again. Με τον μανουαλ τρόπο αφού πάει να ολοκληρώσει την εγκατάσταση στο τέλος μου λέει failed. Να σημειώσω ότι όταν επιλέγω να γράψω με ελληνικούς χαρακτήρες δείχνει GR κάτω δεξιά δηλαδή το μαραφετι συνεχίζει να γράφει με αγγλικούς χαρακτήρες. Άσε που δεν κάνει οτοκορεκτ στο γουορλντ ούτε καν για την αγγλική γλώσσα. Καμία ιδέα για να αποφύγω την επανεγκατάσταση των Windows?

14 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα φίλε μου

Θα μπορούσες να περάσεις τα Windows 7 σε ένα στικάκι και να κάνεις επιδιόρθωση των Windows αντί για format. Οδηγίες θα βρεις εδώ.

Θα κατεβάσεις το ISO και θα το περάσεις σε στικάκι με το Rufus. Μετά θα κάνεις boot και αντί για εγκατάσταση, θα επιλέξεις κάτω αριστερί επιδιόρθωση αυτού του υπολογιστή.

Αν τα Windows είναι σπασμένα, μπορεί να χρειαστεί να τα ενεργοποιήσεις ξανά.

doureios85 . απάντησε πριν 1 έτος

Και πως τα ενεργοποιω ξανα άμα είναι σπασμένα? Αφού δεν έχω ούτε κωδικούς ούτε τίποτα 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Δυστυχώς, σε αυτό δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε, καθώς είναι πολιτική της σελίδας να μη δίνουμε οδηγίες για cracks και σπασμένα προγράμματα. Ωστόσο, με μια μικρή έρευνα δεν θα δυσκολευτείς να βρεις πως γίνεται. 

doureios85 . απάντησε πριν 1 έτος

Υπάρχει τουλάχιστον καποιο πρόγραμμα για να μου πει το σύστημα τον κωδικό που έχει χρησιμοποιηθεί?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Αν είναι σπασμένα, δεν έχει χρησιμοποιηθεί κάποιο κλειδί. Γενικά όμως υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα, μπορείς να δεις εδώ.

doureios85 . απάντησε πριν 1 έτος

Άμα δεν έχει χρησιμοποιηθεί κάποιο κλειδί τότε πως ενεργοποιήθηκαν? Γιατί είναι ενεργοποιημένα. Όταν πάω στο my computer και πατάω properties μου λέει Windows is activated και από κάτω δείχνει κάτι αριθμούς και γράφει στη μέση ΟΕΜ

doureios85 . απάντησε πριν 1 έτος

Μετά την επιδιόρθωση η επιφάνεια εργασίας θα είναι είναι με τα προγράμματα επανω και τα αρχεία οπως τωρα η θα πρέπει να τα ξαναπερασω τα προγράμματα και να κρατήσω αντίγραφο για τα αρχεία? Το ρωτάω γιατί όταν έκανα στον δικό μου υπολογιστή με ΧΡ επιδιόρθωση τα κρατούσε όλα στον σκληρό δίσκο μεν γιατί μου έδειχνε τον σκληρό γεμάτο αλλά μου τα εξαφάνιζε όλα από τους φακέλους την έναρξη όπως επίσης άδειαζε την επιφάνεια εργασίας

Dimitris 008 απάντησε πριν 1 έτος

Αυτός που σου πέρασε τα windows ,με κάποιο τρόπο τα ενεργοποίησε. Ο ίδιος ξέρει το πώς.

Οι αριθμοί αυτοί που λες ,δεν είναι το κλειδί ,αλλά κάτι σαν σειριακός αριθμός. Το κλειδί έχει 25 χαρακτήρες. (=5 πεντάδες) και θα το βρεις με το Produkey .

doureios85 . απάντησε πριν 1 έτος

Επίσης αυτό το ISO που είπες που το βρίσκω για να το περάσω στο στικακι με το ρουφους?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Ο νόμιμος τρόπος να ενεργοποιήσεις τα Windows είναι μέσω κάποιου κλειδιού. Ωστόσο, υπάρχουν παράνομα προγράμματα που τα ενεργοποιούν πλαγίως χωρίς κλειδί.

Όσο αφορά το ISO, δεν κυκλοφορεί πλέον επίσημα, αλλά μπορείς να το βρεις εδώ.

doureios85 . απάντησε πριν 1 έτος

Επειδή η τύχη μου τρέχει από τα μπατζάκια…θέλω να ρωτήσω κάτι…μόλις άναψα τον υπολογιστή για να κάνω την επιδιόρθωση ξεκίνησε να δουλεύει για κανα 2-3 δευτερόλεπτα. Ακούγεται ένα μπιπ όπως πάντα και εμφανίζει στην οθόνη για 1 δευτερόλεπτο μια μαύρη σελίδα των DOS λογικά που γράφει μνήμες ταχύτητες και σχετικά. Στο καπάκι σβήνει. Να σημειώσω ότι κάνα μήνα τώρα έφευγε το ρεύμα για κάτι εργασίες που έκανε η ΔΕΗ στη γειτονιά και και ερχόταν όταν….ερχόταν….από εκείνη την στιγμή το τροφοδοτικό έκανε σαν τρακτέρ για κάνα 5λεπτο και μετά ηρεμουσε και σχεδόν δεν ακουγόταν όταν δούλευε όπως πάντα. Πριν σβήσει από μόνο του αυτά τα 2-3 δευτερόλεπτα το τροφοδοτικό κάνει σαν τρακτέρ 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Δοκίμασε να αφαιρέσεις τη CMOS μπαταρία της μητρικής για να γίνει reset το BIOS, και δοκίμασε να εκκινήσεις πάλι τον υπολογιστή. 

doureios85 . απάντησε πριν 1 έτος

Μόλις το έκανα και δεν έπιασε. Πάλι ξεκινάει για κάνα 2 δευτερόλεπτα και σβήνει 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Αν διαθέτεις πολλές μνήμες, κάνε δοκιμές με κάθε μια χωριστά. Πέρα από αυτό, δεν μπορείς να κάνεις άλλες δοκιμές χωρίς δεύτερα εξαρτήματα. Αναγκαστικά πρέπει να πας σε τεχνικό.