Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΠροσβαση σε κλειδωμενο υπολογιστη
Marios Kravvaris ρώτησε πριν 8 έτη

 Kαλησπέρα!
    Έχω ενα πρόβλημα με το Laptop μου (windows 8)...καθε φορα που ανηγα το laptop επρεπε να συνδεθω με το microsoft account , πατησα ομως μια φορα λαθος κωδικο τρεις φορες και το κλειδωσα.   Συνδεόμουν μετα σαν απλος user και προσπαθουσα να επανακτησω τον κωδικο ομως δεν ειχα δωσει σωστο τηλεφωνο για να μου στειλουν καινουργιο κωδικο ουτε και μπορεσα με καποιο αλλο απο τους διαθεσημους τροπο.   Φανταομαι η μονη λυση ειναι ειναι το format ομως απο αμελεια μου δεν εχω τα cd του υπολογιστη. Προσπαθησα οπως ειδα σε μια λυση που προτυνατε να κατεβασω τα windows αλλα για οποιαδηποτε κινηση μου λεει να συνδεθω με τον administrator! Μπορειτε να μου προτυνετε καποια λυση?? Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!!

2 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Από την στιγμή που είναι Microsoft account και έχεις λάθος στοιχεία δεν μπορείς να τον επαναφέρεις, η μόνη λύση είναι το format.

Dimitris Emmanouilidis απάντησε πριν 8 έτη

Δοκιμασε και το Lazesoft. Ισως να μπορεσεις να μπεις στον λογαριασμο .
https://www.pcsteps.gr/1383-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CF%83%CF%80%CE%AC%CF%89-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE-windows/#Pi974sigmaf_nualpha_sigmapi940sigmaomega_tauomicronnu_kappaomegadeltaiotakappa972_deltaiotaalphachiepsiloniotarhoiotasigmatau942_muepsilon_tauomicron_Lazesoft_Recover_my_Password