Μιχάλης Μεν. ρώτησε πριν 8 έτη

Γεια σας θέλω να προσθέσω ένα ανεμιστήρα στο μπροστινό μέρος του κουτιού μου αλλά το ένα cha_fan pin της μητρικής που υπάρχει χρησιμοποιείται ήδη. Τι μπορούμε να κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση; Αν υπάρχει λύση μπορείτε να μου προτείνετε ένα καλό και φθηνό ανεμιστήρα 120mm από το eshop; Το cha_fan pin της μητρικής μου έχει 3 pin. Ευχαριστώ.

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Μιχάλη, η πιο απλή και ασφαλής λύση είναι να πάρεις αντάπτορα για να συνδέσεις τον ανεμιστήρα απευθείας πάνω στο τροφοδοτικό.

Αυτός είναι πολύ καλός ανεμιστήρας.

Μιχάλης Μεν. απάντησε πριν 8 έτη

Ευχαριστώ Άγγελε. Τέτοιο καλώδιο τελικά είχα στο κουτί της μητρικής. Σήμερα δοκίμασα να βάλω τον ανεμιστήρα που έχω στο πίσω μέρος του κουτιού μπροστά αλλά μόνο η μεριά που βγάζει αέρα έχει πάσα για βίδες και αυτό σημαίνει ότι θα βγάζει τον αέρα από μπροστά πράγμα που δεν το θέλω, θέλω να τον βάζει από μπροστά και να τον βγάζει από πίσω. Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Πως θα ξέρω τι ανεμιστήρα να επιλέξω;

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Οι περισσότερες ανεμιστήρες όπως και αυτός που σου προτάθηκε θα δεις ότι βιδώνει και από τις 2 πλευρές. Προφανώς αυτός που έχεις στο σύστημα σου όχι.