Αντρέας Ψυντρίδης ρώτησε πριν 9 έτη

Γεια σας.  Ο ξάδερφος μου αγόρασε πριν από λίγο καιρό laptop (Lenovo G50-45), το οποίο ήταν σε προσφορά γύρω στα 300 ευρώ.  Όμως, λόγω του ότι δεν γνώριζει από υπολογιστές. δεν κοίταξε καθόλου τα χαρακτηριστικά.  Αποτέλεσμα, το laptop να έχει εγκατεστημένα windows 8.1 (64bit) με μόνο 2gb και να κολλάει μετά από λίγα tab ανοιχτά στον browser.

Γι' αυτό του είπα ότι θα πρέπει να αγοράσει έξτρα μνήμη RAM, ωστόσο θα ήθελα τη βοήθεια σας.  Να αφήσει την υφιστάμενη και να πάρει ακόμα μια 4GB ή 2GB, ή να αγοράσει 2 έξτρα ίδιες RAM?! Ποιο είναι το καλύτερο και γιατί; Επίσης θα το εκτιμούσα αν μπορούσατε να μου προτείνεται μερικές γύρω στα 30-40 Ευρώ αν είναι εφικτό (μένω Κύπρο, οπότε θα αγοράσω από Eshop Κύπρου)

2 Απαντήσεις

Giorgos Tsaliagos απάντησε πριν 9 έτη

κοιταζοντας τα χαρακτηριστικα αυτου του λαπτοπ ,ειδα οτι συνοδευται απο 4gb ram,αλλα απο επεξεργαστη AMD E1-6010 με ταχυτητα ......1.35 !!! μηπως φταιει ο επεξεργαστης (τετοιες ταχυτητες εχουν τα τηλεφωνα) και δεν φταινε οι μνημες?τρεξε το cpu-z να σου δειξει τα χαρακτηριστικα του!!!

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Αντρέα, δυστυχώς τόσο φτηνιάρικα laptop συνήθως έχουν μόνο μια θύρα RAM, και θα πρέπει να βγάλει ο ξάδερφός σου εντελώς την παλιά μνήμη για να βάλει καινούρια.

Αυτή η RAM πιστεύω θα είναι συμβατή.