Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Προγράμματα / SoftwareΠροσθήκη στη λίστα δωρεάν προγραμμάτων
Christos Fyt ρώτησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα
Βλέποντας μανιωδώς και εκτιμώντας τη δουλειά σας στο youtube, αποφάσισα να σας γράψω αυτό το μικρό γραμματάκι.
Είμαι νέος προγραμματιστής (αλλά όχι νέος σε ηλικία). Μαθαίνοντας την Python αποφάσισα, για δική μου ευκολία, να φτιάξω ένα πρόγραμμα που θα ελέγχει τα δελτία του Τζόκερ που παίζω online, απο το εξωτερικό που βρίσκομαι.
Μετά απο κανα μήνα και 2.500 γραμμές κώδικα βγήκε ένα όχι και τόσο κακό πρόγραμμα του οποίου τις κύριες λειτουργίες θα παραθέσω στο τέλος.
Το θέμα που έχω με την διανομή του προγράμματος (φυσικά είναι δωρεάν) είναι οτι αφορά αποκλειστικά το ελληνικό Τζόκερ οπότε δεν υπήρχε κανένας λόγος να γίνει στα αγγλικά. Όλα τα site διανομής free software (download.cnet κλπ) που ξέρω είναι ξενόγλωσσα και το μοναδικό ελληνικό που σκέφτηκα είναι το δικό σας.
Οπότε αν έχετε την καλοσύνη, δοκιμάστε το και αν το βρείτε άξιο λόγου κρεμάστε το στα δωρεάν σας προγράμματα.
Το link για το κατέβασμα του είναι αυτό:
https://1drv.ms/u/s!ApZtI3LNpx79aSlakbsfLW0fOZA?e=ebN05u
Έχω στείλει σχετικό αίτημα για το reputation της microsoft καθώς και μπόλικα false positive μέσω virus total σε antivirus που το έβρισκαν σαν ιό οπότε λογικά δεν θα έχετε πρόβλημα. Αυτά, ευχαριστώ πολύ και συνεχίστε την καλή δουλειά που κάνετε!
Χρήστος
--------------------------------------------
Τζόκερ - Χαρακτηριστικά προγράμματος
Πρόκειται για μία πλήρη σουίτα διαχείρισης δελτίων Τζόκερ. Συνολικά μπορείς να:
- Αποθηκεύσεις τα δελτία σου και να τα ελέγχεις με ένα κλικ.
- Πραγματοποιείς τυχαίες κληρώσεις με όσους αριθμούς και Τζόκερ επιθυμείς.
- Βλέπεις το κόστος των δελτίων που φτιάχνεις.
- Πλήρης πρόσβαση στο ιστορικό κληρώσεων, όπου βλέπεις αν τα δελτία σου έχουν κερδίσεις οποτεδήποτε στο παρελθόν. Το ιστορικό κληρώσεων ανανεώνεται σε κάθε κλήρωση.
- Δυνατότητα τυχαίων κληρώσεων στο ιστορικό, με όσους αριθμούς και Τζόκερ επιθυμείς.
- Προσωποποιημένοι τυχεροί αριθμοί με βάση το ονοματεπώνυμο και την ημερομηνία γέννησης σου.
Σχεδιάζεται να προστεθούν σε επόμενες εκδόσεις:
- Πρόβλεψη μελλοντικών αριθμών με την δύναμη της Τεχνητής Νοημοσύνης.
- Διάφορα στατιστικά στοιχεία.

7 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Χρήστο, από ότι βλέπουμε 4 γνωστά antivirus στο virustotal το βλέπουν ακόμα σαν false positive. Όταν διορθωθεί αυτό, πολύ ευχαρίστως να το προβάλλουμε.

Christos Fyt απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Γιώργο.

Αμέσως μετά την απάντηση σου, έστειλα false positives σε όλα τα antivirus που έβγαζαν το πρόγραμμα μου σαν ιό. Οι περισσότεροι απάντησαν και διόρθωσαν το λάθος ζητώντας συγνώμη κλπ.

Υπάρχουν όμως 2 που πραγματικά δεν χαμπαριάζουν τίποτα. Συγκεκριμένα το BitDefenderTheta που βγάζει σαν ιό και τις 2 εκδόσεις 32 & 64 bit και το McAfee-GW-Edition που κοκκινίζει μόνο την 32 bit έκδοση. 

Τους έχω στείλει άπειρα false positives, emails, μηνύματα, μέχρι και με την τεχνική υποστήριξη μίλησα. Οι τύποι απλά δεν απαντάνε. Είναι σαν να προσπαθείς να κάνεις διάλογο με ένα πτώμα.

Οπότε τους αφήνω στον μακάριο ύπνο τους. Αν θέλετε να κρεμάσετε το πρόγραμμα μου η περιγραφή και τα links και των 2 εκδόσεων είναι εδώ https://mypythonjourney-ingreek.blogspot.com/2021/05/blog-post.html .

Ευχαριστώ σε κάθε περίπτωση.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλημέρα Χρήστο, θα το μεταφέρω στον κ. Κυρίτση, καλή συνέχεια.

Christos Fyt απάντησε πριν 3 έτη

Ευχαριστώ, επίσης.

Christos Fyt απάντησε πριν 2 έτη

Καλημέρα
Το πρόγραμμα για το Τζόκερ που αναφέρεται παραπάνω αναβαθμίστηκε με πλήθος στατιστικών στοιχείων που αφορούν το παιχνίδι.
Αν θέλετε ρίξτε μια ματιά στην ανάρτηση του blog μου εδώ https://mypythonjourney-ingreek.blogspot.com/2021/05/blog-post.html και κάντε μια αναφορά σε περίπτωση που το βρείτε άξιο λόγου.
Όπως και στην προηγούμενη έκδοση 2-3 περιφερειακά antivirus στο virus total το χαρακτηρίζουν σαν ιό (κανένα απο τα μεγάλα), έχουν ειδοποιηθεί αλλά δεν γνωρίζω πότε και εάν μπουν στον κόπο να απαντήσουν. Σε κάθε περίπτωση ο installer δεν είναι ιός.
Ευχαριστώ πολύ.. 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Οκ, Χρήστο θα το κοιτάξουμε!

Christos Fyt απάντησε πριν 2 έτη

Ευχαριστώ πολύ Γιώργο, καλή συνέχεια!..