Deleted User ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα!!

Παρακολουθώ εδώ και καιρό τα βίντεο σου και πραγματικά είσαι ο μόνος που μου κίνησε ενδεχομένως το ενδιαφέρον να ζητήσω βοήθεια.
Αφού βγήκα στην Ελεονώρα Μελέτη και μίλησα σχετικά με τις διατροφικές διαταραχές και συγκεκριμένα για την ανορεξία αποφάσισα να στήσω ένα site από το μηδέν, όπως και έκανα μόνη μου με πολύ διάβασμα πριν 1 εβδομάδα (αλίμονο!). Είναι ένα Project καθαρά βοηθητικό, τύπου life coaching μέσα από την δική μου εμπειρία, γιατί έλαβα πολλά μηνύματα στην αρχή και ένιωθα την ανάγκη να κάνω κάτι να βοηθήσω ακόμα και αν είναι μικρό, αφού προφανώς δεν είχα τα χρήματα για κάτι μεγαλύτερο.
Τις τελευταίες ημέρες έχω διαβάσει ό,τι υπάρχει σχετικά με διαφημίσεις σε ιστοσελίδες, γιατί κάπως από όλο αυτό πρέπει να βγαίνει και κάτι και ας είναι ελάχιστο. Διάβασα ότι τα Google Ads δίνουν πολύ λίγα για αυτό και θέλω να σε ρωτήσω την γνώμη σου σχετικά με την ιστοσελίδα μου και ειδικότερα πως μπορώ να βάλω όντως διαφημίσεις που να αξίζουν.. είτε είναι γυναικεία προιόντα είτε είναι φαρμακεία κλπ κλπ σχετικά με την ιστοσελίδα!

Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων γιατί ξέρω πόση δουλεία έχεις!

2 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Κατερίνα

Για διαφημίσεις τα Google Ads είναι η πιο αξιόπιστη επιλογή. Τα έσοδα εξαρτώνται από την επισκεψιμότητα, το είδος του site και πολλούς άλλους παράγοντες.

Επίσης, μπορείς να αξιοποιήσεις το Affiliate Marketing για επιπλέον έσοδα. Οδηγίες θα βρεις εδώ.

Deleted User απάντησε πριν 4 έτη

Οκ ευχαριστώ πολύ! επειδή δεν ήξερα την πολιτική που ακολουθείτε και επειδή στην ερώτηση μου χρησιμοποιώ προσωπικά δεδομένα θα ήθελα με κάποιον τρόπο να σβηστεί η ερώτηση αφού μου απαντήθηκε άλλωστε. Ευχαριστώ!