Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΠροσθηκη και αλλων διαφημισεων στο blog.
Βαγγελης Γιαννακοπουλος ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπερα σε ολους!!Πως μπορω να προσθεσω και αλλες διαφημισεις μετα την πρωτη(σε διαφορετικο σημειο)σε ενα wordpress blog?Το δικο μου φαινεται ετσι: http://snag.gy/ilwmh.jpg  ,πρεπει να κανω απο την αρχη την διαδικασια απο τον λογαριασμο μου adsense?δηλαδη εισαγωγη απο την αρχη νεας διαφημισης?Δοκιμασα με το ενσωματωμενο προσθετο στις ρυθμισεις του και δεν βρηκα ακρη.Ευχαριστω.

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Βαγγέλη,

Ναι, πρέπει να φτιάξεις νέα διαφήμιση στο λογαριασμό του Adsense, και να βάλεις τον κώδικά της σε νέα μονάδα κειμένου στο Wordpress.

Θυμήσου, το πολύ τρεις διαφημίσεις μπορούν να εμφανίζονται στην ίδια σελίδα, όχι παραπάνω.

Βαγγελης Γιαννακοπουλος απάντησε πριν 9 έτη

Τελικα ειχα αντιγραψει τον πρωτο κωδικα διαφημισεων σε ενα εγγραφο κειμενου,τον πηρα απο εκει τον εκανα επικολληση σε προσθηκη νεας μοναδας/widget(HTML),και μου βγηκε ετσι: http://snag.gy/kmgqV.jpg   Δεν ξερω αν εκανα σωστα.Και κατι αλλο θα ηθελα να ρωτησω:στο υποσελιδο κατω-κατω γραφει "Κατασκευασμενο με wordpress",εγω εχω δικαιωμα επισης στο υποσελιδο να βαλω το σημα του Copyright και διπλα το ονομα μου?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Σωστά φαίνεται να λειτουργεί.

Ό,τι θέλεις μπορείς να βάλεις στο υποσέλιδο, όμως θα χρειαστεί να πειράξεις τα αρχεία του Theme για να το αλλάξεις. Πήγαινε Εμφάνιση -> Διορθωτής και κάνε κλικ στο Υποσέλιδο.

Σβήσε αυτόν τον κώδικα:

<?php do_action( 'twentythirteen_credits' ); ?>
<a href="<?php echo esc_url( __( 'http://wordpress.org/', 'twentythirteen' ) ); ?>" title="<?php esc_attr_e( 'Semantic Personal Publishing Platform', 'twentythirteen' ); ?>"><?php printf( __( 'Proudly powered by %s', 'twentythirteen' ), 'WordPress' ); ?></a>

...και γράψε στη θέση του αυτό που θέλεις.