Χάρης Κεφαλίδης ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπερα ,
Η ερώτησή μου είναι η εξής έχω αγοράσει πριν ένα χρόνο ένα laptop Dell inspiron 5567 το μοντέλο με τον επεξεργαστής i5 7-200 ,μνήμη ram 8GB, κάρτα γραφικών radeon r7 Μ445 με 4GB αυτόνομης μνήμης και ένα terabyte σκληρού δίσκου ,

Και θα ήθελα να το αναβαθμίσω με έναν SSD ποια θα ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα δεδομενου οτι , δεν κρατάω πολλά αρχεία στο laptop αφού χρησιμοποιώ εξωτερικό σκληρό δίσκο για την αποθήκευση των αρχείων αλλά τα 250 Gigabyte μου φαίνονται λίγα για να μπορέσει να λειτουργήσει αποδοτικά υπολογιστής και να μην γεμίσει η μνήμη από μελλοντικές αναβαθμίσεις , επισης μπορω να διαθεσω 100 με 120 .

Ακομα μια ερωτηση ,να αντικαταστήσω το σκληρό μου δίσκο SSD ή να χρησιμοποιήσω το οπτικό μέσο για να κρατήσω και το σκληρό δίσκο ;

1 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Χάρη,
Εφόσον έχεις εξωτερικό δίσκο και αν δεν παίζεις παιχνίδια, που οι σύγχρονοι τίτλοι θέλουν δεκάδες GB για εγκατάσταση, 250GB είναι υπέρ αρκετά. Οι αναβαθμίσεις δεν καταλαμβάνουν ιδιαίτερα πολύ χώρο.
Στα χρήματα που κινείσαι, αυτός είναι εξαιρετική επιλογή.
Καλύτερα είναι να αντικαταστήσεις τον σκληρό δίσκο, γιατί τα caddy που αντικαθιστούν το DVD-RW δεν είναι συμβατά με όλα τα laptop, όσο κι αν δηλώνουν "Universal". Μπορείς να πάρεις μια θήκη ώστε να έχεις τον σκληρό δίσκο σαν δεύτερο εξωτερικό.