ann ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα.
1)Με ποιον τρόπο προστατεύουμε τα usb στικάκια,όταν τα πάμε ...βόλτες σε διάφορα pc?
2)Eνδιαφἐρομαι για αγορά ups.Προτείνετε line interactive και ποιό;θα κουμπώσει πάνω του mac mini, το οποίο έχει απλό διπολικό φις,όπως γνωρίζετε.Στις σούκο θα συνδεθούν 2 monitor.
Ευχαριστώ.
 

4 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Γειά σου Ann !! Για το 1) Κάποτε δοκίμασα με το USB Guardian, κι αυτό μου'ριξε το Τείχος Προστασίας του antivirus που είχα(Norton).Πλέον χρησιμοποιώ το Bitdefender USB Immunizer(Ενημερωτικά το λέω).
https://www.pcsteps.gr/1307-top-10-tools-to-protect-pc-from-infected-usb-flash-drives/

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Ann. Μέχρι πόσα χρήματα θέλεις να δώσεις για το UPS?

ann απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Άγγελε.
Έως 60 ευρώ.Υποθέτω πως με τὀσα χρήματα δεν θα βρεθεί το ιδανικό ,μα τουλάχιστον, βασική προστασία θα παρέχει στην περίπτωση που χρειαστεἰ.
Επίσης,έριξα μια ματιά στα διάφορα εργαλεία προστασίας usb,όπου με παρἐπεμψε ο dimitris Gk,μα κανένα δεν είναι συμβατό με mac.Υπάρχει ανάλογο;
Και κάτι τελευταίο.Με ποια επιπλέον ρύθμιση στο cyberghost 5,δεν αναγνωρίζεται το λειτουργικό;Στο άρθρο σας, περιγράφεται,μα είναι διαφορετική έκδοση.
Ευχαριστώ.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Στα UPS παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η μάρκα, και πολλές οικονομικές μάρκες δεν είναι άξιες εμπιστοσύνης. Για UPS που δίνει παροχή απευθείας σε πρίζα, οι τιμές σε αξιόπιστες μάρκες ξεκινούν από τα 85 ευρώ περίπου.
Μπορείς όμως να βρεις οικονομικότερο με παροχές IEC και να πάρεις ένα πολύπριζο για μετατροπή σε schuko.
Οι ιοί για Windows PC δεν μπορούν με κανένα τρόπο να προσβάλουν το macOS. Επίσης το USB δεν έχει autoplay στο macOS, και άρα είναι αδύνατον να διαδοθούν ιοί με αυτό τον τρόπο, ακόμα και από Mac σε Mac.
Λογικά το block online tracking είναι αρκετό.